News

ÎMPĂCARE BOMBĂ! Stelea se întoarce la soţie?!

Divorteaza dupa sase luni de casnicie, iar vestea i-a luat prin surprindere chiar si pe apropiati. Daca unii au preferat sa priveasca nepasatori cum Bogdan si Mirela Stelea divorteaza, fiul fostul...
19.04.2014 | 10:38
IMPACARE BOMBA Stelea se intoarce la sotie
ADVERTISEMENT

Divorteaza dupa sase luni de casnicie, iar vestea i-a luat prin surprindere chiar si pe apropiati. Daca unii au preferat sa priveasca nepasatori cum Bogdan si Mirela Stelea divorteaza, fiul fostul portar face tot posibilul sa ii impace pe cei doi.

S-au cunoscut in anul 2006, iar dupa doi ani de iubire au decis sa vor sa fie impreuna pentru tot restul vietii, asa ca au mers la starea civila si au spus un “Da!” hotarat.

ADVERTISEMENT

Desi, la prima vedere, pareau un cuplu sudat si fericit, Bogdan Stelea si sotia lui aveau divergente de cativa ani, care au devenit din ce in ce mai serioase de la inceputul lui 2014. Asa ca, dupa ce au stat ore intregi de vorba, cei doi au ajuns la concluzia ca este mai bine sa divorteze. Desi apropiatii au ramas cu gura cascatata la auzul acestei vesti, nimeni nu a facut nimic pentru a incerca sa ii ajute pe cei doi sa isi mai dea o sansa. Fiecare a primit detasat, ca un simplu spectator.

61499255

Fiul lui Stelea vrea sa-si impace tatal cu Mirela

Exista, insa, o persoana care sufera enorm din cauza anuntului facut de Bogdan si Mirela: Bogdanel, fiul din prima casatorie a fostului sportiv. Acum in varsta de 24 de ani, pustiul, care joaca fotbal si ii calca pe urme tatal sau, a avut intotdeauna o relatie apropiata cu mama sa vitrega: “Bogdanel o intrageste mult pe Mirela. Este ca o sora pentru el. O cauta, ii cere mereu sfaturi. Fie ca este vorba de cate o fata ori o intreaba lucruri legate de asortarea hainelor, baiatul discuta aproape zilnic cu sotia tatalui sau. Acesta este si motivul pentru care nu i-a picat deloc bine vestea ca cei doi divorteaza si a avut deja o discutie serioasa cu tatal sau. Bogdanel nu se va lasa cu una, cu doua. Va face tot posibilul ca Bogdan si Mirela sa se impace. El spune ca ei inca se mai iubesc”, a declarat un apropiat al pustiului, pentru CANCAN.ro.

ADVERTISEMENT

Stelea merge de Paste la fosta sotie

Bogdan Stelea a ramas in relatii foarte bune cu prima lui sotie, mama fiului sau. Vorbesc des, ocazional se viziteaza, iar in ziua de Paste antrenorul va trece pe la ea pe acasa pentru a ciocni impreuna un ou, conform traditiei. Se stie ca Stelea este un familist convins si ca a stat intotdeauna departe de scandaluri in ceea ce priveste viata lui personala.

A parasit-o pentru ca nu a vrut sa ii daruiasca un copil!

Inca din 2010, Bogdan Stelea i-a marturisit sotiei sale ca si-ar dori enorm ca ea sa ii daruiasca un copil. Mirela a replicat atunci ca nu se simte pregatita sa devina mama, iar fostul sportiv a acesteptat rabdator. Anii au trecut, insa frumoasa bruneta parea interesata mai mult de creatiile sale, dar si de felul in care arata. La inceputul acestui an, Bogdan a mai avut o ultima discutie in care si-a rugat sotia sa aleaga: familia sau cariera? Iar ea a ales, astfel ca, dupa cateva zile, a inaintat deja actele de divort.

ADVERTISEMENT

SURSA: cancan.ro

 

Tags: