LIGA 3 / CONTROVERSĂ

Se întâmplă în România! A luat roșu, dar a jucat în următorul meci

Un fotbalist din Liga a 3-a a fost eliminat după două galbene, a primit o etapă de suspendare, dar a evoluat în următorul meci!

Cele mai citite

Octavian Marinescu este jucătorul echipei CS Șirineasa, iar în partida cu Alexandria a fost eliminat. A jucat însă cu ACSO Filiași, adică următorul meci. Pedeapsa și-a ispășit-o printr-un meci care nu s-a disputat, deoarece CS Podari, echipa pe care Șirineasa trebuia să o întâlnească, s-a retras din campionat.

”Știam că toate cartonașele se vor scădea în meciul cu Podari, de aceea mulți jucători au avut ordin din partea staff-ului să ia câte un galben în partida cu Alexandria, pentru a-și ispăși suspendările în jocul pe care noi nu l-am disputat. Printre cei care s-au aflat în această situație s-a numărat și Octavian Marinescu. El nu a luat un cartonaș, ci două! 

Nu rata

Fiind eliminat pentru cumul, el a primit o etapă de suspendare, care s-a contabilizat cu CS Podari. FRF a considerat ca și jucat acel meci, deși echipa s-a retras definitiv din campionat”, a declarat, pentru Arena Vâlceană, Mădălin Dobre, manager general la CS Șirineasa.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri