LIGA 1 / PLAY-OUT

Şefii celor de la ASA, puşi la pământ: „Managementul lor a fost mai periculos decât un atentat «kamikaze»”

daniel-stanciu

Fostul conducător al celor de la ASA Tg. Mureş, Daniel Stanciu, a lansat un atac direct la adresa celor care s-au ocupat de destinele echipei în sezonul ce tocmai se încheie. După eşecul (0-1) cu Pandurii, ASA este prima echipă retrogradată matematic din Liga 1.

Cele mai citite

ASA Tg. Mureș a retrogradat in Liga a II-a. Ceea ce și-au dorit „conducătorii” veșnici și „profesioniști” s-a împlinit într-un final, iar chinul a luat sfârșit! Mânați de propriile interese și de dorința de a distruge tot, aceștia au avut o singură strategie în ultimii 8-9 ani: „habarnismul”!

Managementul lor a fost mai periculos decât un atentat „kamikaze”. Iar explozia milioanelor de euro veniți din asociere au fost azvârliți în Mures, în ciuda sentimentelor investite de către numeroșii suporteri creduli și naivi! ASA Tg Mureș însemna istorie și pasiune, nu nesimțire și înșelătorie.

După orice eșec exista viață. Însă, în actuala configurație, o să vedem de acum doar neamuri și pile chinuindu-se sub umbrela „subvenționării” locale și aruncată în spațiul public ca „formație alcătuită din tinere talente locale cărora le pasa”! De ei, nu de voi!

Nu rata

Cu toate aceste sunt sigur că fotbalul mureșean va supraviețui și va reveni în elita fotbalului românesc, dar numai cand va fi creat un cadru sănătos, cu oameni onesti și profesioniști în conducere (în club sunt oameni de mare calitate morala și profesională, dar care sunt umiliți și nebăgați în seama) care vor ține cont de sentimentele și trăirile acelora care susțin neconditionat echipa frumosului Tg Mureș! Hai ASA! UN NUME. O TRADIȚIE„, a scris Daniel Stanciu pe faacebook.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu