ULTIMA ORĂ

Lora, gafa anului! A venit într-o pereche de chiloţi prea mulaţi şi în momentul în care s-a aplecat.. UPS! Avem imaginie

Lora își schimbă părul, dar năravul ba! Frumoasa cântăreață a oferit un show de senzație zilele trecute, apărând pe scene într-o piesă vestimentară extrem de mulată, cară nu a lăsat câtuși de puțin loc imaginației.    

Cele mai citite

  CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

  Evenimentul „Damian & Brothers – Gypsy Rock”, care a avut loc pe 31 martie la Sala Palatului din București, s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Alături de Damian și de orchestra lui, pe scenă au urcat mai mulți artiști consacrați, cum ar fi Smiley, Grasu XXL, Alina Eremia, Cristina Bălan, Delia, Loredana, Connect-R, Nicole Cherry, Feli, Cristina Bălan sau Cornel Ilie. Însă vedeta serii a fost Lora!

  Și nu doar datorită vocii, care a fost, și de această dată, de nota 10! Este vorba despre vestimentația artistei – extrem de mulată. Poate mai mulată decât era cazul, dacă ținem cont de faptul că, atunci când bruneta a îngenuncheat, le-a oferit celor din primul rând un cadou nesperat, după cum se poate vedea în galeria foto de mai sus.

  Ce-i drept, Lora a fost „înțepată” pentru apariția ei. „După încă o repriză cu lăutari și atât a apărut pe scenă prima invitată care a făcut show. Lora, brunetă, sexy și dezbrăcată provocator (că îmbrăcată n-am cum să zic că a fost) a cântat “Araclema” în țigănește. Și a cântat cu foc și cu plăcere. Mie îmi place din ce în ce mai mult de ea ca artist„, a scris Dan Fințescu în recenzia lui.

  SPYNEWS.RO
  WOWBIZ.RO
  Articole similare
  Buna Ziua Iasi
  A1.RO
  SUPERTARI.RO
  ZIARULRING.RO
  Adaugă un comentariu