Simona Halep

“Mony” Halep, la 18 ani! Cum arăta liderul WTA şi ce poreclă avea

Simona Halep este pe cale să îşi termine anul din punct de vedere sportiv, prin participarea la turneul Campioanelor, de la Singapore. Pentru jucătoarea nostră, este cel mai bun an de până...
18.10.2017 | 14:38

Simona Halep este pe cale să îşi termine anul din punct de vedere sportiv, prin participarea la turneul Campioanelor, de la Singapore. Pentru jucătoarea nostră, este cel mai bun an de până acum, după ce a reuşit să urce pe primul loc al clasamentului WTA, după semifinala de la Beijing, câştigată în faţa coşmarului său de la Roland Garros, Jelena Ostapenko.

Halep a ajuns deja la Singapore şi aşteaptă să înceapă ultimul turneu al anului pentru ea, după care se va bucura de vacanţă alături de familie şi prieteni. Jucătoarea de tenis nu a avut foarte mult timp la dispoziţie să se bucure alături de prietenii săi, însă în copilărie a făcut tot posibilul să ajungă la liceul cu program sportiv pe care l-a urmat în Constanţa.

Mai multe imagini secrete au fost făcute publice de către publicaţia Ziarul de Constanţa din timpul în care Simona Halep urma cursurile Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru din Constanţa. Aceasta a absolvit în anului 2010, însă nu a putut ajunge la balul de final. Colega sa de bancă, Ana-Maria Sebe, campioana europeana la tenis de masa si buna prietena cu Simona, este cea care a acordat fotografiile de pe vremea când Simona Halep avea 18 ani.

Aceasta a dezvăluit şi care era porecla numărului 1 WTA din liceu. “Mony” îi spuneau colegii Simonei, ca un alint de la prenumele său.