ULTIMA ORĂ
SPORTURI / TENIS

Simona Halep, la cea mai proastă clasare din ultimii trei ani!

halep1_86909300

Simona Halep a coborât pe locul 8 în ierarhia WTA. Este cea mai slabă clasare din ultimii trei ani, mai precis din februarie 2014, pentru jucătoarea din Constanţa, care în acest an nu a reuşit încă să triumfe în nici un turneu, cea mai bună clasare fiind la Stuttgart, unde a fost eliminată în semifinale de către Laura Siegemund.

Cele mai citite

Toate româncele au luat-o la vale

Un factor important la acest pas înapoi îl reprezintă însă şi faptul că turneul de la Madrid, pe care Simona l-a câştigat anul trecut, a început anul acesta cu o întârziere de o săptămână.  În acest fel punctele pe care românca le acumulase în capitala Spaniei anul trecut nu au mai fost luate în calcul şi ea a pierdut o grămadă de puncte în acest mod. La Madrid Halep a început în forţă, cu o victorie fără drept de apel în faţa cehoaicei Kristina Pliskova, care tocmai jucase o finală de WTA la Praga.

Liderul ierarhiei mondiale la feminin continuă să fie Serena Williams, cu 7010 puncte, deşi sportiva americană nu a mai evoluat în ultimul timp şi nu o va mai face prea curând, fiind însărcinată.

Nu rata

Şi celelalte jucătoare românce au coborât în clasament. Irina Begu e pe locul 36, Monica Niculescu pe 51, Sorana Cârstea pe 83, Ana Bogdan pe 105, iar cea mai mare cădere a avut-o Patricia Tig, care s-a dus în jos 33 de poziţii, fiind acum pe 121.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu