News

ŞOC în familia lui N’Doye! DIVORŢ de 85 de milioane$!

Ousmane N Doye are probleme mari. Sotia fotbalutului de la ASA Targu Mures a cerut divortul, cei doi urmand sa treaca printr-un proces in care isi vor disputa custodia copilului, dar si o avere de mai...
23.11.2014 | 17:52

Ousmane N Doye are probleme mari. Sotia fotbalutului de la ASA Targu Mures a cerut divortul, cei doi urmand sa treaca printr-un proces in care isi vor disputa custodia copilului, dar si o avere de mai bine de 80 de milioane de dolari.

ndoye-1372959370

Unul dintre cei mai mediatizati fotbalisti din Liga 1 trece prin momente mai putin placute. Este vorba de Ousmane N Doye (36 ani), mijlocasul celor de la ASA Targu Mures, cel care s-a despratit de sotia sa. P artenera fotbalistului, a cerut divortul, asta dupa ce s-a saturat de nenumaratele aventuri ale senegalezului. Lucrurile nu sunt chiar asa simple, mai ales ca la mijloc se afla un copil, dar si o avere impresionanata. Astfel, in urma separarii, cei doi trebuie sa imparta aproximativ 85 de milioane de dolari!

1

Chiar daca s-a stiut ca Ousmane este insurat, presa nu a aflat foarte multe detalii despre nevasta fotbalistului. Astfel, sotia si fetita africanului nu au vrut sa vina in Romania si au ramas la New York, acolo unde Terena lucreaza in cadrul unei importante banci de pe Wall Street.

Sotia a auzit de aventurile lui

698052

Acest lucru i-a oferit lui N Doye o libertate care, dupa 12 ani de casnicie, avea sa-l coste. Femeia a auzit de aventurile fotbalistului si a decis sa se desparta de acesta si sa ceara impartirea averii si custodia copilului.

“Terena este o femeie inteligenta”

Intr-un interviu oferit in urma cu trei ani, pe vremea in care juca pentru Astra, senegalezul a vorbit despre sotia si fiica lui. “Mimi, asa cum imi alint eu fetita, este foarte perspicace si inteligenta. Seamana cu mama ei, caci eu nu stiu decit sa joc fotbal. Terena este o femeie inteligenta si vrea sa aiba propria ei cariera. Deocamdata, este administrator de cont la Capital Bank din New York”, s spus Ousmane pentru Vip.

Crai de noapte

Luiza_Bogdan_secrete_frumusete_302d226627

Ajuns in Romania in 2008, la SC Vaslui, N Doye a reusit sa se impuna prin evolutiile sale, insa a iesiti in evidenta si prin evenimentele in care a fost implicat in afara gazonului. Un favorit al paparazzilor si un obisnuit al vietii de noapte, senegalezul a bifat mai multe cuceriri mondene si a fost fotografiat in bratele unor domnisoare din showbiz, printre care Luiza Bogdan sau mulatra Erika.

In Liga 1, Ousmane a mai jucat la Dinamo, Astra, Sageata Navodari, iar acum este capitanul celor de la ASA Targu Mures.

sursa: cancan.ro