Life

Soțul Elenei Merișoreanu, internat cu COVID-19: “Bărbatul meu murea, dacă nu mergea la spital”

26.03.2021 | 12:09
Sotul Elenei Merisoreanu internat cu COVID19 Barbatul meu murea daca nu mergea la spital
Elena Merișoreanu, momente delicate după ce soțul ei a ajuns la spital cu COVID-19. Sursă foto: Huff
ADVERTISEMENT

COVID-19 a lovit și în familia Elenei Merișoreanu. Cântăreața de muzică populară ne-a mărturisit că soțul său, colonelul Viorel Croitoru, se află internat la Spitalul Victor Babeș din Capitală, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus.

Elena Merișoreanu nu mai are liniște de câteva zile, de când soțul ei a ajuns în stare gravă pe mâna medicilor. Viorel Croitoru, partenerul de viață al artistei de muzică populară, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 și a fost internat la Spitalul Victor Babeș, cu plămânii afectați 75%.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu spune că, în prezent, soțul ei este în afara pericolului, și nu a fost nevoie să fie mutat pe secția de Terapie Intensivă, dar se află sub tratament de opt zile.

“Bărbatul meu e în spital, tot internat de COVID. Bine că s-a dus la spital, că dacă nu, murea. Acum se simte bine, nu l-au intubat, deși a avut 75% plămânul afectat. L-au ținut cu perfuzii, cu medicamente și iată că se simte mai bine. Aceasta e a opta zi în spital. 

ADVERTISEMENT

Soțul meu este la Victor Babeș, este într-o stare mai bună, a fost foarte grav, dar acum vorbim și de două trei ori la telefon, mănâncă foarte bine, îi ducem ce trebuie și este foarte bine îngrijit. Să nu mai vorbească lumea, dar nu mai fac față nici săracii medici. E dezastru! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că el este bine.”, a dezvăluit Elena Merișoreanu, în exclusivitate, pentru FANATIK. 

Elena Merișoreanu s-a vaccinat împotriva COVID-19

Artista de muzică populară și-a luat toate măsurile de precauție pentru a nu cădea pradă virusului SARS-COV-2 și urmează să primească cea de-a două doză a vaccinului împotriva COVID-19. Elena Merișoreanu este de părere de mulți oameni sunt inconștienți și își pun viața în pericol, atunci când refuză să poarte mască sau să se vaccineze.

ADVERTISEMENT

“Lumea e tâmpită, umblă fără mască, nu se vaccinează. Pe 30 eu fac a doua doză de vaccin, că uite câte nenorociri se întâmplă. Virusul ăsta e parșiv rău de tot!”, a adăugat Elena Merișoreanu, pentru FANATIK. (Citește și: Elena Merișoreanu, în lacrimi după moartea Corneliei Catanga: “I-am spus să meargă la medic, să nu mai ia prostii!”)

Elena Merișoreanu, căsnicie cu cântec

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu și colonelul Viorel Croitoru s-au căsătorit în urmă cu 46 de ani și au împreună două fete. Mariajul lor nu a fost lipsit de probleme și chiar artista recunoștea că tatăl fiicelor ei nu a fost deloc ușă de biserică. Ar fi înșelat-o de mai multe ori, chiar și cu colege din muzica populară, iar în ultimii ani nu ar mai fi locuit împreună.

ADVERTISEMENT

“Bărbatul meu m-a înșelat foarte mult! Îți jur! Cu colegele mele! Pe cuvântul meu de onoare. Omul se purta fain acasă, aducea ce trebuie, nu mă neglija… Lasă-l să facă ce vrea! Tot acasă vine”, mărturisea Elena Merișoreanu, într-un interviu, oferit  în urmă cu doi ani.

 

ADVERTISEMENT