ULTIMA ORĂ
LIGA EUROPA / COMENTARII

Spaniolii se tem de Dinamo: ”E cel mai greu adversar posibil”

Dinamo a devenit o adevărată sperietoare pentru Athletic Bilbao. Spaniolii de la Marca au scos în evidență principalele atuuri ale formației din Ștefan cel Mare. Din acesta reiese că Rivaldinho este cel mai periculos jucător al ”câinilor”. Aceștia nu l-au uitat nici pe Juan Albin, cea mai nouă achiziție a lui Cosmin Contra

Cele mai citite

„Antrenorul Cosmin Contra, fost fundaș la Alaves, Atletico și Getafe, cunoaște foarte bine Bilbao și îl are printre atuuri pe un fotbalist cu pedigree: Rivaldinho, fiul lui Rivaldo, fost jucător la Barcelona.

Rivaldo Junior a semnat cu Dinamo în februarie. Cu numărul 9 pe spate și cu contract până în 2020, este unul dintre principalele argumente ofensive ale echipei lui Contra. Altul este Juan Albin, un cunoscut al Ligii Spaniole, acesta jucând la Getafe și Espanyol.

Nu este singurul dezavantaj al lui Bilbao. Echipa va ajunge la București cu mai puține meciuri oficiale decât Dinamo, care va avea 3 săptămâni în plus. Un alt dezavantaj pentru Bilbao va fi zborul lung, care va dura aproximativ 3 ore.

Nu rata

Cei de la Dinamo spun că Bilbao este cel mai greu adversar posibil, iar în Spania senzația este aceeași”, notează ziariștii de la Marca.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu