LIGA 1 / ASTRA GIURGIU

ASTRA. Ce va trebui să facă Lung jr. când se va întoarce pe teren

UPDATE. Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a oferit ultimele informaţii despre situaţia portarului său Silviu Lung jr. Goalkeeper-ul va fi nevoit la revenire să poarte o mască, la fel ca aceea purtată de Petr Cech sau Astafei.

Cele mai citite

Din ce am vorbit cu medicul, Silviu Lung trebuie să ia o pauză de 2-3 săptămâni. Apoi va reîncepe efortul cu o cască. I-a fost redescoperită o fisură de maxilar. Mi-a spus doctorul niște oase, dar mi s-ar încurca limba, dacă le-aș spune. A suferit fisura în Supercupă, tot cu CFR și i s-a redescoperit acum. Îmi doresc din suflet să-și revină cât mai repede, unul dintre cei mai buni portari. Când arbitrul fluieră și tu din doi metri îi dai unui portar în gură… Nu cred că jucătorul CFR-ului a vrut, dar cred că trebuia să i se dea cel puțin cartonaș galben, dar nu mai vreau să vorbesc despre aceste lucruri”a spus tehnicianul campioanei en-titre.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE. FANATIK.RO a aflat care sunt cele mai noi vești despre Silviu Lung junior. Portarul Astrei a suferit o comoție cerebrală și va rămâne internat peste noapte în spital!

Lung a fost transportat de urgență cu ambulanța de la stadion după ce o minge șutată puternic de Omrani l-a izbit direct în față.

*****************************************************************************************

Minutul 23 al partidei de la Cluj a consemnat un moment destul de urât pentru campionii en-titre. Omrani de la CFR a scăpat singur, arbitrul a fluierat ofsaid, însă clujeanul a continuat faza şi a şutat violent, mingea lovindu-l în faţă pe Lung de la o distanţă foarte mică.

Portarul Astrei a rămas comoţionat pe gazon, apoi a primit îngrijiri medicale vreme de câteva minute. S-a ridicat, însă apoi s-a lăsat, ameţit, pe vine, iar colegii s-au repezit să-l susţină în timp ce şi cereau schimbare. A intrat pe gazon ambulanţa iar, după alte câteva minute de îngrijiri în înteriorul maşinii, portarul a fost transportat la spital pentru investigaţii.

Nu rata

A fost un meci cu ghinion la acest capitol pentru Astra, campionii pierzându-l şi pe Felipe Teixeira, acesta suferind o întindere în finalul primei reprize.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu