ULTIMA ORĂ
PROGRAM TV / 18.08.2017

PROGRAM TV. Începe şi maratonul din Primera: Valencia-Las Palmas

Începutul de weekend este bogat în evenimente sportive, dar, în mod clar, sportul rege este cel care are partea mare a leului. Sunt destule meciuri pentru iubitorii fotbalului, atât pentru cei pasionaţi de competiţiile interne, cât şi pentru cei care au mai mare atracţie pentru ligile mari din Europa. Pentru că în acest weekend pleacă la drum şi ultimele trei mari competiţii de pe continent, Spania, Italia şi Germania.

Cele mai citite

În programul de sport la TV 18 august e o zi cu partide interesante din Liga 1, Liga 2, Ligue 1 şi Primera Division. CSMS Iaşi, după ce a făcut egal la Bucureşti, cu FCSB şi a învins, în ultimele secunde, pe Dinamo acasă, merge la Giurgiu, pentru un joc deosebit de echilibrat în compania Astrei.

PROGRAM TV. Va juca sau nu Mbappe?

La Târgu Mureş gazdele vor căuta a treia victorie în Liga 2, care să le menţină obiectivul promovării intact. Adversar va fi Luceafărul Oradea, formaţie care s-a întărit în vară şi care poate pune probleme. Cum ASA s-a chinuit acasă, în etapa inagurală, cu Ştiinţa Miroslava, va fi un meci mult mai echilibrat decât ar părea.

În Franţa ne aşteptăm la un nou show marca Monaco, echipa campioană urmând a juca pe terenul celor de la Metz. În mod normal, gazdele nu au nici o şansă în faţa maşinii de goluri a monegascilor şi punctul de atracţie îl poate reprezenta prezenţa sau, în continuare, absenţa starului Kylian Mbappe.

În fine, spre miezul nopţii Primera Division ne va oferi primul meci al noului sezon. Pe Mestalla, Valencia speră să înceapă cu dreptul în compania unei echipe destul de şubrede în defensivă, dar periculoasă pe contraatac, Las Palmas. Există, deci premise pentru un meci cu goluri şi, posibil, cu goluri în fiecare poartă.

Iată programul transmisiilor de vineri 18 august

Ora 18:30  Fotbal  ASA Târgu Mureş  – Luceafărul Oradea    DIGISPORT 1

Ora 18:00 Tenis Cincinnati – sferturi de finală, meciul Simonei Halep DIGI SPORT 2

Ora 21:00 Astra – CSMS Iaşi DIGISPORT 1, DOLCE SPORT 1

Ora 21:45 FC Metz – AS Monaco   DIGISPORT 3

Nu rata

Ora 23:15  Valencia – Las Palmas  DIGISPORT 2

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu