LIGA EUROPA / SFERTURI

Stanciu, desființat după înfrângerea cu United: ”Sunt probleme la mijloc cu el în teren”

stanciu-pus-la-zid-dupa-eliminarea-cu-man-united-anderlecht-a-pierdut-meciul-dupa-intrarea-lui-reactia_size6

Nicușor Stanciu a fost pus la zid după eliminarea lui Anderelcht din sferturile Ligii Campionilor.

Cele mai citite

„Denconcker, Tielemans și Hanni au făcut toate lucrurile bune. În urmă cu o săptămână Anderlecht a avut probleme la mijloc cu Stancu, acum mijlocul a funcționat. Am numărat mai multe ocazii pentru Anderlecht decât pentru United. Prestația echipei s-a schimbat într-un mod incredibil!

”Schimbările făcute de Weiler au fost prea mult pentru echipă. Diferența dintre Stanciu și Hanni a fost uriașă. Mai sunt 7 meciuri de jucat în playoff și Anderlecht are 6 puncte, nu există vreun scenariu dezastruos pe masă” a declrat Marc Degryse, un analist belgian.

Nu rata

Rene Weiler, antrenorul lui Anderlecht, a reacționat după acest comentariu: „Sunt surprins de această afirmație. Nu cred că a afectat jocul nostru. Dacă vă uitați la cum s-a jucat, cred ca este o concluzie greșită. Hanni era accidentat ușor înainte de meci și pe parcursul lui. Prefer să nu spun ce a pățit. încă avem multe meciuri de jucat și trebuie să am acest lucru în vedere. Am avut jucători buni și pe bancă. Cei 14 jucători care au intrat s-au descurcat cu toții bine iar golul a venit în minutul 107, schimbările au avut loc după minutul 60″

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu