ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

STEAUA. FANATIK.RO, confirmat de Reghecampf: ”Nu discut cu Alibec”

UPDATE ora 20:20 / Reghe a explicat ce l-a nemulțumit la Alibec și ce măsuri va lua.

Cele mai citite

”Nu mă deranjează că a dat cu piciorul în sticle, că a fost mai reținut când l-am schimbat și m-am întâlnit cu el.

M-a deranjat că nu a stat pe bancă să sufere cu echipa până la sfârșit. Nu am vorbit și nu o să vorbesc cu el. O să-l urmăresc săptămâna asta”, a declarat Reghecampf.

”Eu sunt altfel obișnuit. Steaua e altceva. Pentru mine toți jucătorii sunt la fel. 

Ce ar trebui să facă Gnohere, să-mi dea un pumn în umăr dacă-l schimb, că și el a contribuit la rezultatele echipei?

Pe Denis îl cunosc. Mi-am dat seama de caracterul lui. E normal să iau atiutudine. E imaginea clubului. Nu avea voie să facă gestul. Că a plecat de pe bancă nu e ok pentru el. 

Eu o să găsesc un lucru mai jos, să cumpere șampoane, ceva mai jos, ca să simtă. Știu că suferă foarte mult. El își dă seama de greșeala pe care a făcut-o. 

Când ești căpitan la Steaua, e o diferență foarte mare. 

Dar pentru mine Alibec e atacantul numărul unu al formației noastre”, a mai spus Reghe.

–––––––––––––––––––––––––-

STEAUA. Denis Alibec a fost înlocuit în minutul 61 al meciului de la Cluj, cu CFR, iar reacția atacantului în acel moment a fost neașteptată! El s-a salutat amical cu înlocuitorul, Harlem Gnohere, ba chiar l-a bătut pe umăr, dar cu Reghe a avut altă atitudine. 

STEAUA. Nu l-a băgat în seamă pe antrenor când l-a salutat, mai mult, a avut o grimasă parcă de disconfort. A lovit și niște sticle cu apă cu piciorul, apoi a plecat la vestiare, spre mirarea tehnicianului. Gestul nu va rămâne nesanționat!

STEAUA. Se împacă la antrenament!

Gigi Becali l-a pus la zid pe Denis Alibec, amintind că nu pentru astfel de gesturi l-a pus căpitan de echipă. La rândul lui, Laurențiu Reghecampf va reacționa. Nu a făcut-o atunci, la cald!

STEAUA. La vestiare, tehnicianul nu a comentat prea mult pe tema meciului, rezultatul, chiar dacă n-a fost victorie, lăsându-i Stelei prima șansă la titlu. Pe Alibec nu l-a băgat apoi în seama. De altfel, între cei doi s-a văzut o oarecare răceală. Același lucru în autocar, apoi în avionul care i-a adus pe vicecampioni în Capitală. 

STEAUA. Reghecampf nu va lăsa lucrurile așa, chiar dacă după meci a declarat că este bucuros că Alibec nu a luat cartonaș și va putea juca împotriva Viitorului.

STEAUA. Astfel, antrenorul are de gând să poate o discuție cu atacantul, chiar înaintea primului antrenament de după meciul cu CFR Cluj, care va fi miercuri dimineața.

Nu rata

2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alibec, potrivit transfermarkt.de

7 goluri a reușit Alibec pentru Steaua, în 11 partide disputate

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri