ULTIMA ORĂ
FANATIK 639 / EDIȚIA TIPĂRITĂ 21.04.2017

STEAUA. INTRĂ DIRECT CU TANCURILE! Echipei de fotbal a CSA i se pregătește chiar de către oficialități revenirea ABUZIVĂ direct în Liga a IV-a!

laca comandant

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu ratați VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveți 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

Cele mai citite

STEAUA. INTRĂ DIRECT CU TANCURILE! Echipa CSA va începe din Liga a IV-a. Totul este gata să fie aranjat ca în vremurile „bune” pentru unii, „de tristă amintire” pentru alții, iar promovarea ar trebui să fie o formalitate în primele două sezoane. Ce oficialități pun umărul să împingă „căruța” noii echipe a Armatei spre noi și noi victorii pe culmile abuzului, puteți afla numai din FANATIK-ul de VINERI!

INTERVIU. „FCSB E STEAUA!”. Un fost selecționer, cu Rapid în sânge și Dinamo în ADN, îi ține partea lui Gigi Becali în lupta cu generalii de paradă de la CSA. Ce spune într-un interviu ÎN EXCLUSIVITATE despre Liga 1 și echipa națională aflați numai din FANATIK-ul de VINERI!

FCSB. MONITORIZAT DE „AFARĂ”. Un titular de-al lui Reghecampf este urmărit – și dorit! – de o echipă de tradiție din străinătate. Numai că s-a integrat perfect în mecanismul „roș-albastru” și ar vrea să continue la FCSB! Aflați despre cine e vorba numai din FANATIK-ul de VINERI!

FCSB. GIGI, SALVAREA… BRAȘOVULUI! 5 mai ar putea fi data dispariției clubului-fanion din orașul de sub Tâmpa. Patronul FCSB l-a „resuscitat” o dată și este așteptat să o facă și a doua oară! Cum, aflați din FANATIK-ul de VINERI!

CS U CRAIOVA. „NIMENI DIN GALERIE NU-L CUNOAȘTE PE BOBONETE!” Gabi Blondu’, liderul Peluzei Sud 97, a declarat ÎN EXCLUSIVITATE pentru FANATIK că Bobiță din „Las Fierbinți” nu are niciun trecut în rândul ultrașilor olteni, așa cum se laudă peste tot.

MONDEN. RĂZBUNAREA MĂDĂLINEI. După ce Gabi Enache a înșelat-o cu Lena, soția sa nu i-a rămas datoare. Și s-a cuplat cu un… coechipier al fundașului de la FCSB! Cine este „alesul”, aflați numai din FANATIK-ul de VINERI!  

NU RATAȚI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ȘTIȚI CE PIERDEȚI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu