LIGA 1 / STEAUA

STEAUA. 750.000 €, CLAUZA din contractul lui Budescu! Cât dă Gigi

STEAUA. Constantin Budescu mai are un an de contract cu Astra Giurgiu, dar Gigi Becali insistă pentru fotbalist. Este dispus să ofere o sumă, dar nu clauza uriașă de reziliere.

Cele mai citite

STEAUA. Budescu este un vechi client al lui Gigi Becali. A vrut să-l ia direct de la chinezii de la Dalian Yifang, vara trecută, dar fotbalistul a ales Astra. ”Este mai bine pentru el, cunoaște echipa, lucrează bine cu Șumudică, doar așa poate ajunge din nou în formă”, au spus atunci oficialii giurgiuveni. Budescu era în urmă cu pregătirea fizică.

STEAUA. Gigi Becali a mai încercat un asalt la jucător, la puțin timp după ce îl luase pe Alibec. A eşuat!

Acum, Becali îl vrea, din nou, la Steaua. Fotbalistul agreează ideea, doar că nu se grăbește să dea un răspuns. Are și o clauză de reziliere greu de acceptat de clubul care are de gând să-l transfere: 750.000 de euro! 

STEAUA. Astra îi caută echipă de afară!

Finanțatorul Stelei a venit cu o propunere pentru cei de la Astra: 200.000 de euro. Iar salariul fotbalistului ar fi de 15.000 de euro, atât cât are acum la Astra. Atuul lui Gigi în privința cerințelor lui Budescu este faptul că luna aceasta cei de la Astra vor să diminueze consistent salariile, cel mai mare dacă va atinge plafonul de 5.000 de euro.

STEAUA. Conducerea Astrei știe că Budescu nu va accepta reducerea salarială, astfel că este în căutarea unei echipe de afară, care să fie dispusă să plătească peste 200.000 de euro, oferta clară a lui Gigi, pentru a-l cumpăra pe fotbalist.

Nu rata

12 goluri a dat Budescu în cele 37 de meciuri disputate în toate competiţiile sezonului

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Budescu, potrivit transfermarkt.de

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu