ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

STEAUA. I-a fost teamă că pierde banii? ”De asta am acceptat FCSB!”

STEAUA. Curtea de Apel București a dat sentință favorabilă CSA Steaua, în războiul pe care-l duce cu Steaua lui Gigi Becali. Decizia executorie din 21 decembrie anul trecut, prin care Steaua lui Becali devine FCSB, nu este însă definitivă. De altfel, finanțatorul roș-albaștrilor a contestat-o la Înalta Curte de Casație și Justiție. Totuși, la trei luni de la sentință, omul de afaceri a acceptat numele de FCSB.

Cele mai citite

STEAUA. FANATIK.RO a aflat motivul pentru care Gigi Becali a schimbat numele Stelei în FCSB, după ce s-a sfătuit cu șefii clubului pe care-l finanțează. I-a fost teamă să nu aibă probleme în cupele europene. Probleme de ordin financiar.

STEAUA. I-a fost frică să nu piardă bani!

Apropiații l-au sfătuit pe Gigi Becali că ar putea avea mari probleme dacă, pe timpul competiției cupelor europene, echipa lui va fi nevoită să-și schimbe numele. Astfel, Gigi Becali, un tip încăpățânat și care rar face pasul în spate, a ascultat. ”Am schimbat numele în FCSB pentru a nu exista confuzie în timpul tragerii la sorți în cupele europene. De asta am acceptat, pentru a nu risca apoi ca numele să fie schimbat”, a declarat Gigi Becali, pentru FANATIK.RO. 

Ce nu a vrut să riște, concret, Gigi Becali? ”UEFA nu ar fi scos pe Steaua din competiție dacă, să zicem, în septembrie, o decizie definitivă l-ar fi obligat pe Becali să schimbe numele. Că nu ar fi rămas, în timpul competiției, fără o echipă. Dar Gigi Becali nu a vrut să riște ca UEFA să blocheze banii care-i reveneau din participarea în cupele europene”, a dezvăluit un apropiat al finanțatorului.

STEAUA. FRF a înregistrat FCSB

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a anunțat schimbarea numelui Stelei în FCSB, pe 30 martie, când a avut loc Comitetul Executiv, după ce conducerea clubului finanțat de Becali a depus o cerere în acest sens. FCSB a fost înregistrat

„Fotbal Club FCSB SA! Aceasta va fi noua denumire cu care noi vom opera. Cunoaşteţi faptul că era deja o decizie a instanţei, iar noi nu am făcut altceva decât să luăm act de această solicitare.

Începând de astăzi vom folosi această denumire. Denumirea completă începând de astăzi nu mai este FC Steaua, ci Fotbal Club FCSB SA. Vom avea o comunicare cu UEFA şi vom anunţa ce se întâmplă cu coeficientul european al echipei”, a declarat Răzvan Burleanu.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu