LIGA 1 / STEAUA

STEAUA. VIDEO. Gest SCANDALOS! Jucătorul ce A TRĂDAT campioana

STEAUA. Unul dintre primele transferuri făcute de conducerea campioanei a fost atacantul Theodor Botă, un produs al clubului Viitorul Mihai Georgescu.

Cele mai citite

STEAUA. Vîrful de 18 ani a semnat cu Steaua și se anunță să fie unul dintre cei mai apreciați jucători.\

VIDEO VEZI AICI FILMULETUL 

STEAUA. Însă, uneori, trecutul lasă urme adînci în prezentul și viitorul omului. Iar puștiul Botă, fără să fi jucat în tricoul Stelei, poate să își închidă ușa la campioana României, chiar dacă a semnat un contract valabil pe cinci ani de zile!

Niculescu a dat tonul

STEAUA. Pe profilul său de Facebook, noul fotbalist transferat de roş-albaştri a postat un filmuleţ de la meciul cîştigat de Steaua în 2012, cu scorul de 1-o, în faţa celor de al Universitatea Cluj.

STEAUA.În filmarea respectivă galeria „şepcilor roşii”, împreună cu Claudiu Niculescu, înjură campioana, iar Botă se amuză de acest fapt. „Se duce la ei, salutul tradițional”, se aude pe fundal, înjurăturile aduse echipei lui Reghecampf fiind primite cu amuzament de puști. Dacă șefii Stelei vor trece peste gestul copilăresc al lui Botă, rămîne de văzut. – VEZI SUS IN GALERIA FOTO POSTAREA JUCATORULUI

STEAUA.Theodor Botă s-a înţeles cu Steaua pe o perioadă de 5 ani. În acest tur, el a evoluat în liga a treia, la Sănătatea Cluj, acolo unde a fost împrumutat de Viitorul Mihai Georgescu.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu