Fotbal intern

Marca STEAUA, scoasă la licitaţie! Becali: “Tot la mine VA AJUNGE!”

UPDATE, 24.09, ORA 17:46 / STEAUA. Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, a venit cu noi completări după ce Guvernul României a anunţat că va scoate la licitaţie marca Steaua....
25.09.2016 | 00:06
Marca STEAUA scoasa la licitatie Becali Tot la mine VA AJUNGE
ADVERTISEMENT

UPDATE, 24.09, ORA 17:46 / STEAUA. Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, a venit cu noi completări după ce Guvernul României a anunţat că va scoate la licitaţie marca Steaua.

Nu Guvernul scoate la licitaţie marca. Este o procedură a CSA-ului, care, pentru a putea vinde ceva, trebuie să aibă o hotărîre de Guvern. Aceste proceduri sînt facute de tot de CSA, care a depus actele. Acum se face dezbatere publică, înţeleg că în 30 de zile. Abia apoi se poate face licitaţia. Prin acea hotărîre de Guvern, CSA va putea închiria marca. Eu chiar aştept acest lucru, că să terminăm toată discuţia asta. Să vedem cîţi bani vor cere. Ei n-au nici măcar o evaluare adevărată. Ei au bagat acolo în evaluare medalii de la nu ştiu ce sporturi.

ADVERTISEMENT

Nu le da lor nimeni 3.7 milioane ca să vîndă ciocolată cu emblema Stelei. Astfel că, dacă nu va apărea cineva, se vor face licitaţii succesive la care se va tăia cîte 25% din sumă. La finalul licitaţiilor, dacă nu vor găsi pe nimeni, vor trebui să intre la negocieri directe tot cu mine. Toată această procedură poate dura şase luni. Iar la licitaţiile alea e în felul următor: trebuie să te înscrii cu 10% din sumă, adică să dai cel puţin 370 de mii de euro, că nu ne jucăm de-a licitaţia. Cine credeţi că vine cu banii ăştia doar ca să se înscrie la licitaţie?

Marca aia trebuie apoi să o pui ulterior pe nişte produse ca să îţi recuperezi banii. Aşadar, pe ce o vor pune cei care o pot cumpăra astfel încît să-şi recupereze cele 3.7 milioane? Eu o pun pe tricoul Stelei şi îi fac publicitate în cupele europene. Ei, cei care ar cumpăra marca, ar trebui să-mi dea mie 10% ca să pun emblema pe tricouri şi să o promovez în Europa, că aşa ar cîştiga şi ei. Eu le ofer 10 de euro pe lună şi le dau voie să o licenţieze ei în continuare, să vîndă ei produse.

ADVERTISEMENT

Nu-l contest eu pe Boroi pentru ce face. Eu îl contest pentru că nu vreau ca în ţara mea să fie toţi analfabeţii doctori. Nu Boroi e cel care a început chestia asta, nici Talpan. Cel care a început acest lucru este cel care era ministru în 2011 şi care are acum probleme cu legea“, a spus Becali.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ADVERTISEMENT

UPDATE, ORA 19:14 STEAUA. Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, a declarat că preţul cu care se va închiria marca va scădea foarte mult în perioada imediat următoare. Latinfundiarul a precizat că nu-l interesează să participe la licitaţie.

“Abia acum se întîmplă un lucru normal. Ei au o marcă, au stabilit un preţ şi o scot la licitaţie. Preţul corect va fi cel cu care se va cumpăra. Eu dacă fac licitaţie şi vreau să vînd Palatul cu 100 de milioane de euro nu vine nimeni! Eu cred că preţul va fi mult mai mic.

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează acum licitaţia! Plus că trebuie să plătesc 10 la sută taxa de participare. Nu cred că va veni nimeni la prima strigare”, a spus Gigi Becali la România TV.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Veste uluitoare pentru fanii vicecampioanei! Guvernul României va scoate la licitaţie marca Steaua. Preţul de pornire este stabilit sub forma unei taxe anuale.

STEAUA. 3,69 de milioane de euro pe an, fără TVA, este preţul de pornire al mărcii, pe care Guvernul a decis să-l ceară, la licitaţie, potrivit profit.ro.

În urma unei evaluări, Ministerul Apărării a stabilit că marca Steaua valorează 57,3 milioane de euro. MApN spune că Gigi Becali a folosit fraudulos brandul, în perioada 2004-2005, şi îi cere omului de afaceri despăgubiri.

STEAUA. Cei de la Armată caută acum investitor pentru a prelua Steaua. Echipa lui Gigi Becali va rămîne, astfel, cu denumirea de FCSB.

ADVERTISEMENT