Fotbal intern

STEAUA 86 nu se lasă. Vrea rentă viageră pentru toată generaţia!

STEAUA, Ilie Bărbulescu este decis să meargă în audienţă la ministrul Tinererului şi Sportului pentru a încerca să găseasscă cu acesta o soluţie ca toţi foştii fotbalişti ai Stelei 86...
28.03.2017 | 12:18
STEAUA 86 nu se lasa Vrea renta viagera pentru toata generatia

STEAUA, Ilie Bărbulescu este decis să meargă în audienţă la ministrul Tinererului şi Sportului pentru a încerca să găseasscă cu acesta o soluţie ca toţi foştii fotbalişti ai Stelei 86 să primească rentă viageră.

STEAUA. În urmă cu trei ani Helmuth Duckadam şi Mihail Majearu au obţinut din partea Academiei Române o rentă viageră în urma performanţei reuşite de Steaua în anul 1986, atunci când roş-albaştrii au câştigat Cupa Campionilor Europeni. Deşi actualul preşedinte de imagine al Stelei a afirmat că a depus la vremea respectivă mai multe dosare, totuşi doar el şi Majearu au fost beneficiari de banii respectivi. Ulterior Ilie Bărbulescu l-a atacat dur pe fostul său coleg cel pe care l-a acuzat că şi-a urmărit doar interesul.

“Acum mă voi ocupa personal!”

STEAUA. Dar Ilie Bărbulescu nu se lasă bătut şi a mărturisit pentru FANATIK.RO ce planuri are pentru viitor, “Nu o voi lăsa deloc aşa. Nu vreau să mai zic nimic de Duckadam, cum a făcut şi cum a obţinut renta respectivă, deoarece iar o să zică că am ceva cu el. Însă vreau să vă spun că de acum o să mă ocup personal pentru a obţine toată generaţia mea banii pe care îi merităm de la Statul Român. La Sevilla nu au jucat doar Duckadam şi Majearu.

Îmi anunţ foştii colegi că intenţionez să merg în audienţă la Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca. Deja cineva a început să intermedieze această întâlnire. Cei care vor din generaţia mea mă pot contacta fără probleme pentru a ne apuca să facem dosarele. Eu aş vrea ca toţi colegii mei să se bage în acest proiect. Unii poate nu au nevoie de banii respectivi, dar este munca la toată lumea. Nu e corect ca doar doi oameni să primească acea rentă. Am înţeles că suma este peste 2.700 pe lună. Săracul Bălan nu a mai apucat să vadă banii aia. Nu vreau să mai apelăm la Duckadam să ne ajute că iar o să zică că a lucrat el toată noaptea la dosarele noastre”, a spus Bărbulescu.