ULTIMA ORĂ
FANATIK 630 / EDIŢIA TIPĂRITĂ 17.02.2017

STEAUA. ACUZĂ conducerea: „Vor să mă DEA AFARĂ fără niciun ban!”

Steaua-Voluntari-2-2

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu ratați VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveți 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

Cele mai citite

STEAUA. Un jucător acuză dur conducerea: „Vor să mă dea afară fără să-mi dea niciun ban!”. Despre cine este vorba, aflați din FANATIK-ul de VINERI!

DINAMO. CARDURI BLOCATE! Cine salvează clubul din punct de vedere financiar, aflați din FANATIK-ul de VINERI!

VIITORUL. SECRETUL „REGELUI”. Ce a hotărât Gică Hagi pentru ca Viitorul să nu mai aibă un play-off de coșmar ca anul trecut, când a luat doar 6 puncte din 30 posibile!

ANALIZĂ. DOAR 4 ECHIPE AU DAT BANI PE TRANSFERURI ÎN ACEASTĂ IARNĂ! Transferurile „gratuite”, la modă în săracul fotbal mioritic. Care dintre cele 4 e pe plus, care pe minus, aflați din FANATIK-ul de VINERI!

ȘOCANT! FALIMENT ÎN 14 ANI! Dintre cele 16 echipe care evoluau în Liga 1 în sezonul 2002-2003, nu mai puțin de 15 au dispărut! Doar una mai este și acum „în viață”! Care, aflați din FANATIK-ul de VINERI!

FOTBAL INTERNAȚIONAL. CAMPIONI ÎN CĂDERE. Istoria este pe cale să se repete în Premier League. Leicester poate retrograda în acest sezon după ce l-a câștigat pe precedentul, la fel cum s-a întâmplat cu un „grande” în urmă cu 79 de ani!

SPORTURI. S-A RETRAS LA 20 DE ANI! Sportul românesc este, în cea mai mare parte, în cădere liberă. FANATIK a sta de vorbă cu un gimnast talentat, din lotul național, care a renunțat la pasiunea sa ca să nu moară de foame. Un interviu ÎN EXCLUSIVITATE, în FANATIK-ul de VINERI!

SPORTURI. BANII VIN ÎN MARE VITEZĂ! Doar un pic mai mult de o lună ne desparte de startul FORMULEI 1. Până se dă „verde” la Melbourne, pe 26 martie, s-au aprobat bugetele de salarii din 2017. Și sunt spectaculoase! Aflați care este cel mai bine plătit pilot din lume din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAȚI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ȘTIȚI CE PIERDEȚI!

Nu rata

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mânuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri