LIGA CAMPIONILOR / FCSB-SPORTING

Ce adversari! Cu cine joacă FCSB în grupele UCL dacă trece de Sporting

Dacă se va califica miercuri, în returul cu Sporting Lisabona (0-0 în tur), FCSB ex-Steaua, cu un coeficient de 35,370, va intra la tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor în ultima urnă valorică. Poate spera la urna 3 dacă Sevilla, Napoli, Olympiakos și Liverpool vor fi eliminate în playoff. Toate, însă, au cîștigat meciurile-tur.

Cele mai citite

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

STEAUA. Urnele „granzilor”

În prima urnă vor fi Real Madrid, Bayern Munchen, Juventus Torino, Benfica Lisabona, Chelsea Londra, Șahtar Donețk, AS Monaco și Spartak Moscova, adică echipele campioane ale țărilor cu cele mai bune coeficiente. În urna a doua: Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Dortmund, Sevilla, Manchester City, Porto și Manchester United, clasificate în ordinea coeficienților (toate echipele din urna 2 au coeficient de prima urnă, dar nu sunt campioane) . În urna a treia: Napoli, Tottenham, Basel, Olympiakos, Anderlecht, Liverpool, AS Roma și Beșiktaș. În urna a patra, unde ar intra Steaua dacă trece de Sporting: Celtic, ȚSKA Moscova, FC Copenhaga, APOEL Nicosia, Feyenoord, Maribor și RB Leipzig.

Steaua, adversare si urna pentru tragerea la sorti in grupe 1

În urna 4 apare Sporting Lisabona pentru că UEFA consideră echipa portugheză favorită la calificare.

Tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor va avea loc pe 24 august, ora 19:00, la „Forum Grimaldi” din Monaco. Sunt cunsocute 22 dintre cele 32 de echipe care vor evolua în grupele. Celelalte 10 se vor califica după play-off-ul preliminariilor Ligii Campionilor.

Nu rata

Meciurile din faza grupelor se vor disputa la următoarele date: 12-13 septembrie (etapa 1), 26-27 septembrie (etapa 2), 17-18 octombrie (etapa 3), 31 octombrie-1 noiembrie (etapa 4), 21-22 noiembrie (etapa 5) și 5-6 decembrie (etapa 6).

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu