ULTIMA ORĂ
STEAUA / EXCLUSIV

Steaua. Budescu A REFUZAT oferta lui Gigi: „Mai aştept cîteva ZILE!”

STEAUA. Telenovela plecării lui Constantin Budescu de la Astra la Steaua pare să fi luat sfîrşit! Din păcate pentru suporterii campioanei, mijlocaşul liderului a refuzat, pentru moment, să îmbrace tricoul echipei lui Gigi Becali.

Cele mai citite

STEAUA. Cel puțin aceasta este situația după ultimele negocieri, apropiații celor două părți afirmînd că sînt șanse minime ca Budescu să fie prezentat la Steaua.

STEAUA. Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că ultimele şapte zile au fost intense, numele lui Budescu fiind atît pe buzele oficialilor de la Al Ahli Doha, cît şi pe cele ale oficialilor Stelei.

STEAUA. Dacă iniţial transferul lui Budescu la Al Alhi Doha era bătut în cuie, acesta urmînd să plece în Qatar înaintea Crăciunului, situaţia s-a schimbat radical după ce mijlocaşul nu s-a dus la aeroport, acesta preferînd să….doarmă! Starea de somnolență a lui Budescu i-a făcut pe oficialii Stelei să spere că îl pot lua pe căpitanul Astrei. Iar conducerea Stelei, mai exact Argăseală, a făcut primii pași pentru o înțelegere cu decarul liderului. Cele două părţi au purtat chiar cîteva runde de negocieri, însă totul a picat din cauza ofertei făcute de Becali.

Prima ofertă a lui Gigi l-a enervat!

STEAUA. Doar că negocierile între Budescu şi Gigi Becali au însemnat şi reducerea pînă spre 0 a şanselor ca Budescu să ajungă la Steaua, oferta conducerii campioanei fiind jignitoare de către fotbalistul în cauză.

„În Qatar urmează să iau 1,8 milioane euro plus 200.000 euro la semnătură, în timp ce Gigi Becali mi-a oferit 25.000 euro pe lună. Salariul este bun, chiar dacă nu se compară cu cel de la Al Ahli Doha, dar venitul de bază era de 15.000 euro, iar diferenţa de bani o încasam doar dacă echipa intra în grupele Ligii Campionilor.

M-am simţit umilit, sincer, e ca şi cum nu am demonstrat că  îmi fac treaba pe teren. În curînd voi face 27 de ani, am nevoie de o stabilitate financiară”, a fost destăinuirea lui Budescu către apropiați.

Nici Reghe nu l-a înduplecat

STEAUA. Chiar dacă Steaua şi-a revenit complet după revenirea lui Laurenţiu Reghecampf, iar venirea tehnicianul oferă un argument în plus în vederea stabilităţii de la echipă, acest aspect nu l-a convins pe Budescu. Conform apropiaţilor lui Budescu, tehnicianul Stelei a avut mai multe dialoguri personale cu capriciosul mijlocaş.

„Budi, am nevoie de tine! Vreau să faci parte din echipa mea, împreună putem face lucruri măreţe”, a fost mesajul lui Reghe. Explicaţiile lui Budescu l-au făcut pe Reghecampf să înţeleagă că prioritar pentru jucător e să se asigure din punct de vedere financiar şi că aşteaptă o ofertă mai bună!

„Mai aştept cîteva zile o ofertă mai bună! Dacă nu, aleg Qatarul!”, a fost răspunsul lui Budescu pentru oficialii Stelei, conform surselor FANATIK.RO

Nu rata

12 goluri şi 10 pase de gol a oferit Budescu pentru Astra în acest sezon

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu