Fotbal intern

ASA-STEAUA. Daniel Stanciu dă de “duşman”: “Nu le port PICĂ!”

STEAUA. Conducătorul formaţiei ASA Tg. Mureş, Daniel Stanciu, a fost pentru două luni director sportiv la Steaua, în primul mandat al lui Laurenţiu Reghecampf, 2012-2014, la cîrma echipei lui...
23.10.2016 | 16:37
ASASTEAUA Daniel Stanciu da de dusman Nu le port PICA
ADVERTISEMENT

STEAUA. Conducătorul formaţiei ASA Tg. Mureş, Daniel Stanciu, a fost pentru două luni director sportiv la Steaua, în primul mandat al lui Laurenţiu Reghecampf, 2012-2014, la cîrma echipei lui Gigi Becali.

STEAUA. Roş-albaştrii s-au deplasat la Târgu Mureş acolo unde în această seară vicecampionii vor întîlni ASA. La conducerea mureşenilor se află Daniel Stanciu, cel care între aprilie şi mai 2013 a fost director sportiv la Steaua şi a încercat să aducă jucători sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf. Pentru că nu s-a înţeles cu Mihai Stoica şi cu Reghecampf, conducătorul celor de la Târgu Mureş a trebuit să îşi dea demisia. Acest lucru s-a produs doar după intrarea la închisoare a lui Gigi Becali, 20 mai 2013, mai ales că din acel moment Stanciu rămăsese fără nici un sprijin în club.

ADVERTISEMENT

“M-am dus în Grecia după Perrone!”

STEAUA. Contactat pentru a discuta despre scurta perioadă petrecută la Steaua, între aprilie şi mai 2013, Daniel Stanciu a mărturisit că la momentul respectiv chiar a dorit să îl ajute pe Gigi Becali, deşi nu a avut nimic personal cu Laurenţiu Reghecmapf şi Mihai Stoica.

“Deşi am meci direct cu Steaua şi aş fi preferat să discut despre echipa mea vreau să ştiţi că eu nu am nimic personal cu Laurenţiu Reghecampf şi nici cu Mihai Stoica. Nu port duşmănie sau pică nimănui. I-am mai avut adversari de atunci de mai multe ori. Însă ce a fost atunci a trecut. Eu doar am vrut să îl ajut pe Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Ţin minte că m-am şi dus să urmăresc jucători pe care îi propuneam lui Meme şi Reghe. M-am dus în Grecia şi l-am urmărit pe argentinianul Perrone însă nu mă întrebaţi de ce nu a mai ajuns la Steaua. Eu l-am propus. Ulterior, după ce Gigi Becali a intrat la închisoare eu am plecat de la Steaua. Primisem o ofertă mai bună de la Târgu Mureş şi am hotărît să o accept”, a spus Stanciu.

Înlocuitor pentru Rusescu

STEAUA. După ce Daniel Stanciu a părăsit Steaua managerul general de pe atunci al roş-albaştrilor, Mihai Stoica nu a abandonat pista Perrone şi a încercat să îl aducă pe atacantul argentinian sub comanda lui Reghe după ce acesta şi-a încheiat conturile cu Asteras Tripolis. Meme căuta înlocuitor pentru Raul Rusescu. Noi nu luăm rezerve de nicăieri. Noi dacă aducem, aducem un jucător care, chiar dacă a jucat la un nivel mai mic, are motivaţie, pentru că motivaţia e uneori mai importantă decît valoarea unui jucător. Perrone este un fotbalist interesant”, a spus la vremea respectivă Meme despre Perrone.

ADVERTISEMENT

Piovaccari şi Kapetanos au ajuns la Steaua!

STEAUA. Chiar dacă şi Mihai Stoica l-a dorit pe Emanuel Perrone, jucătorul argentinian nu a mai ajuns sub comanda lui Reghecampf după ce părţile nu s-au înţeles. Argentinianul a ales să meargă la Kalloni, iar Meme a reuşit între timp să perfecteze în cele din urmă transferurile lui Federico Piovaccari şi Pantelis Kapetanos.

Cine este Emanuel Perrone

Născut pe 14 iunie 1983, Rio Cuarto-Argentina

2002-2004-Talleres 21 meciuri, 3 goluri

2004-2005-Troyes 22 meciuri, 7 goluri 3 goluri

2005-2006-Ionikos 26 de meciuri, 5 goluri

2006-2007- Apolon Kallamaris 30 de meciuri, 8 goluri

2008-2011-Atromitos 65 de meciuri, 25 de goluri

2011-2013- Asteras Tripolis 43 de meciuri, 16 goluri

2013-2014-Kalloni 22 de meciuri, 3 goluri

2014-? Iraklis, 39 de meciuri, 7 goluri