Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Campionii sînt în LACRIMI! Neşu, în stare CRITICĂ!

STEAUA-DINAMO. Întreaga suflare stelistă este în corzi înainte de marele meci cu rivala din "Groapă", Dinamo. Pe lîngă importanţa pe care o acordă derby-ului, steliştii trebuie să se...
10.04.2016 | 15:38
STEAUADINAMO Campionii sint in LACRIMI Nesu in stare CRITICA
ADVERTISEMENT

STEAUA-DINAMO. Întreaga suflare stelistă este în corzi înainte de marele meci cu rivala din “Groapă”, Dinamo. Pe lîngă importanţa pe care o acordă derby-ului, steliştii trebuie să se confrunte cu drama lui Mihăiţă Neşu.

STEAUA-DINAMO. Devenit simbol pentru fanii roş-albaştri, Mihăiţă Neşu se confruntă, din 2011, cu drama vieţii sale. Deşi a demonstrat că nu va ceda în faţa nefericitului destin care i-a ieşit în cale, fostul fundaş al Stelei întîmpină, în aceste momente, o nouă perioadă neagră.

ADVERTISEMENT

STEAUA – DINAMO. Conform informaţiilor obţinute din anturajul lui Neşu, starea acestuia de sănătate s-a înrăutăţit în ultima vreme. Atît din cauza faptului că recuperarea nu a progresat aşa cum s-a dorit, cît şi din cauza costurilor exagerate care sînt necesare pentru continuarea tratamentului.

Fanii de la Peluza Sud, alături de Neşu

STEAUA-DINAMO. Devenit model pentru tineri şi, în special, pentru stelişti, Neşu nu a fost lăsat singur de ultraşii campioanei. Alături de George Ogăraru, cel mai bun prieten al “Bichonului”, fanii de la Peluza Sud au pregătit un eveniment special pentru 7 mai, anul acesta suflarea stelistă sărbătorind 30 de ani de la Sevilla, cea mai mare performanţă din istoria fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

La iniţiativa lui Alexandru Tofan, liderul Peluzei Sud, aceştia doresc organizarea unui meci între echipa din ’86 şi cea din 2006, ultima care a ajuns pînă în semifinalele unei competiţii europene, UEFA. Partida ar urma să fie găzduită de Ghencea, iar fondurile obţinute din bilete, sponsorizări şi eventuala televizare a meciului să se îndrepte către fundaţia lui Mihai Neşu. În acest sens, suporterii au organizat duminică un miting în Ghencea pentru a trezi interesul oficialilor CS Steaua, care să deschidă porţile arenei din Ghencea.