Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Ciocoiu: ”E pe ORGOLII! I-am bătut mereu!”

STEAUA-DINAMO. Cu siguranţă, amintirea cea mai vie din perioada Steaua a lui Cristi Ciocoiu este meciul cu Aston Villa (1997, scor 2-1), din Cupa UEFA, atunci cînd a lovit de două ori, iar ultima...
31.10.2014 | 18:40

STEAUA-DINAMO. Cu siguranţă, amintirea cea mai vie din perioada Steaua a lui Cristi Ciocoiu este meciul cu Aston Villa (1997, scor 2-1), din Cupa UEFA, atunci cînd a lovit de două ori, iar ultima reuşită a atacantului a fost dintr-o spectaculoasă foarfecă. Nu e mai puţin adevărat că fostul fotbalist îşi aminteşte cu plăcere de derby-urile cu Dinamo, pe care, după cum declară pentru FANATIC.RO, ”le-am cîştigat aproape pe toate. Nici nu mai ştiu, cred că am luat o singura dată bătaie!”

 

STEAUA-DINAMO. Cristian Ciocoiu nu va rata, vineri, eternul derby, Steaua – Dinamo, doar că va fi ”roş-albastru” din faţa televizorului. Aflat la Bacău, unde încearcă să pună pe picioare o şcoală de fotbal, fostul atacant care a evoluat în Ghencea vreme de cinci ani şi jumătate a prefaţat partida de vineri, de pe Arena Naţională. ”Nu ştiu ce pronostic să dau! Depinde de multe, dar dacă e să spun după calculele hîrtiei, Steaua e favorită. Cred că va fi o partidă disputată, pentru că orgoliile au fost şi sînt mari. Acum, eu sper ca Dinamo să poată să se ridice la nivelul Stelei, la ritmul ei de joc”, a spus Ciocoiu.

cristian_ciocoiu

STEAUA-DINAMO. Fostul fotbalist a mai mărturisit că a trăit în Ghencea ”o perioadă deosebită” şi, din cîte ţine minte, ”Steaua a cîştigat mai mereu. Cred că am luat o singură dată bătaie”. Ce aşteaptă Ciocoiu de la derby-ul de vineri? ”Important este să fie un spectacol, cu faze, cu goluri şi, în final, Steaua să cîştige”, a încheiat Cristian Ciocoiu.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!