ULTIMA ORĂ
LIGA 1 BETANO / STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, ORA 20:30

Meme a început războiul înainte de Steaua-Dinamo. „Bătaie de joc!”

STEAUA - DINAMO. Meme a inceput scandalul inaintea derby-ului

Cel mai important meci din Liga 1 Betano va avea loc duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30, pe „Arena Naţională”, atunci când Steaua va primi vizita formaţiei FC Dinamo Bucureşti, în etapa a 12-a din sezonul 2017-2018. Directorul sportiv al formaţiei finanţate de Gigi Becali, Mihai Stoica, s-a arătat nemulţumit de faptul că LPF a decis anularea meciului pe care Dinamo trebuia să îl joace contra Concordiei Chiajna, miercuri, în etapa a 11-a, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Cele mai citite

Astfel, FC Dinamo Bucureşti va avea 8 zile la dispoziţie pentru a pregăti meciul cu FCSB, în timp ce Nicolae Dică va trebui să-i motiveze pe stelişti în trei zile pentru derby-ul de pe „Arena Naţională”.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

STEAUA – DINAMO. Meme Stoica: „Nu înţeleg de ce a fost anulat meciul!”

 „Nu înţeleg de ce a fost anulat meciul lui Dinamo. A fost furtună? Aha…Florin Furtună sau cine? Noi pe furtună eram în avion iar jucătorul stăteau pe spate de frică, iar Dinamo se antrena. E o lipsă de respect. Vă rog frumos să vedeţi câţi jucători români are în formula de start Steaua Bucureşti. Mereu o să vorbesc despre asta. Noi ne prezentăm cu 9-10 jucători români în primul 11 şi suntem luaţi la mişto, suntem bătaia de joc a tuturor. Budescu nu ratează un penalty şi de la 1-0 se joacă altfel”, a spus Meme Stoica.

Directorul sportiv al celor de la Steaua a ţinut să-i ia peste picior pe rivalii de la FC Dinamo Bucureşti. „Eu m-aş fi bucurat să joce şi Dinamo în meciul de miercuri. Dinamo are echipă în Youth League, dar şi în Europa sunt standuri pentru copii”, a mai spus Meme Stoica pentru TV Digi Sport.

Nu rata

Steaua – Dinamo, duminică, 24 septembrie, ora 20:30, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri