ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

STEAUA. Analiza transferurilor! „De ce unii nu mai performează?”

STEAUA. Edward Iordănescu a vorbit despre strategia de transferuri a „roş-albaştrilor”. Fostul antrenor al celor de la Pandurii Târgu Jiu a ridicat problema jucătorilor care evoluează bine pînă ajung la Steaua şi apoi intră în dizgraţia lui Gigi Becali.

Cele mai citite

„În comparație cu Mitrea, Bălașa e mult mai tînăr și are timp să se regenereze. El poate pleca de la Steaua după ce cîștigă campionatul, e altceva decît să pleci de la Viitorul.

Bălașa trebuie să se readapteze la Liga 1. El a jucat ca fundaș dreapta, față de jucătorii pe care Steaua i-a adus în ultimul timp pe acest post și care nu sunt obișnuiți pe această poziție, precum Enache și Jakolis.

Cred că pentru Steaua e important să aibă toate posturile acoperite la momentul în care se reia campionatul. Și să se gîndească la formarea unei echipe pentru cupele europene de anul viitor. Pentru că în alte sezoane, competițiile europene se pregăteau în vară, într-un timp foarte scurt.

Nu rata

Steaua se orientează acum la jucători care se remarcă în Liga 1. Întrebarea e de ce unii dintre aceștia nu mai performează după venirea la Steaua, în condițiile în care ei au demonstrat că au valoare”, a declarat Iordănescu la Dolce Sport.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu