Fotbal intern

STEAUA. FOTO. FANATIK.RO, confirmat! Bawab A SEMNAT!

UPDATE / FANATIK.RO a anunţat în EXCLUSIVITATE că Tha'er Bawab a ajuns în Qatar marţi de dimineaţă şi a semnat cu Umm Salal. Oficialii echipei au postat prima imagine cu fostul mijlocaş al...
26.05.2016 | 00:02
STEAUA FOTO FANATIKRO confirmat Bawab A SEMNAT
ADVERTISEMENT

UPDATE / FANATIK.RO a anunţat în EXCLUSIVITATE că Tha’er Bawab a ajuns în Qatar marţi de dimineaţă şi a semnat cu Umm Salal. Oficialii echipei au postat prima imagine cu fostul mijlocaş al Stelei din momentul în care semna înţelegerea, iar acesta va încasa 250.000 de euro pe sezon.

Şi formaţia Steaua Bucureşti a ţinut să-i mulţumească lui Tha’er Bawab.

Iată mesajul:

“Mulţumim, Thaer Bawab!

FC Steaua Bucureşti anunţă că s-a despărţit de atacantul Thaer Bawab, care a semnat miercuri un contract cu gruparea qatareza Umm Salal.

ADVERTISEMENT

Clubul nostru îi mulţumeşte lui Thaer pentru contribuţia avută la rezultatele din acest sezon şi îi urează mult succes la noua sa echipă!

Thaer Bawab este un jucător născut în Amman, Iordania, pe 1 martie 1985. Acesta a emigrat, în copilărie, în Spania, alături de familie şi a început fotbalul la UE Cornella. La vîrsta de 18 ani a fost transferat de Real Madrid, unde a evoluat la echipa de tineret, pentru care a marcat 30 de goluri într-un sezon. În 2004 a semnat un contract de profesionist cu Real Madrid, dar a evoluat doar pentru a treia echipă a clubului pînă în 2007, cînd s-a mutat la FC Barcelona B, pentru care a jucat şi a marcat de 3 ori. Au urmat trei sezoane în care a jucat tot în ligile inferioare din Spania, pentru L’Hospitalet, CD Alfaro si Moratalla CF. În iunie 2010 a ajuns în România, la Gloria Bistriţa, de unde a fost transferat, după numai jumătate de sezon, de Gaz Metan Mediaş. A rămas la Mediaş pînă în vara lui 2014, cînd a semnat cu CS Universitatea Craiova, echipă pentru care a jucat pînă în această iarnă, cînd a fost transferat de Steaua. La nivel de echipă naţională, Thaer a adunat 26 de selecţii ţi 5 goluri pentru selecţionata Iordaniei. A evoluat pentru roş-albaştrii în 9 partide şi a înscris de 3 ori”, apare pe site-ul Stelei.

………………………………..

STEAUA. Gigi Becali, Meme Stoica şi Laurenţiu Reghecampf se pregătesc pentru sezonul următor. Pe lista neagră a celor trei se află Gregory Tade, Jean Sony Alcenat, Tha’er Bawab, Aymen Tahar şi Cătălin Carp.

ADVERTISEMENT

STEAUA. După ce Ciprian Marica, Paul Pîrvulescu şi Cornel Rîpă şi-au reziliat contractele, următorul ce va renunţa la înţelegerea cu trupa finanţată de Gigi Becali este Tha’er Bawab.

STEAUA. Finanţatorul fostei campioane a României, Gigi Becali, a anunţat că Anamaria Prodan, impresara lui Tha’er Bawab, încearcă să-i găsească un alt angajament atacantului. “Anamaria îi caută echipă lui Bawab”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Bawab pleacă la Umm Salal

STEAUA. FANATIK.RO a aflat unde va evolua atacantul în vîrstă de 31 de ani. Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, se află în Qatar, acolo unde negociază transferul lui Bawab la Umm Salal. Alături de Anamaria se află şi atacantul Stelei. Acesta urmează să semneze miercuri un contract valabil pe trei sezoane. 

650.000 de euro este cota lui Bawab, conform transfermarkt.com