ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

STEAUA. Exclusiv. Alibec a refuzat să se antreneze! Ce a făcut Reghe

STEAUA. Denis Alibec este în mijlocul unei situaţii tensionate la Steaua. Atacantul „roş-albaştrilor” a refuzat să dea mâna cu Laurenţiu Reghecampf după ce a fost schimbat în meciul cu CFR Cluj, iar de atunci cei doi nu şi-au mai vorbit (vezi detalii aici).

Cele mai citite

STEAUA. La antrenamentul de miercuri, Alibec a refuzat să se pregătească alături de restul colegilor săi, invocând probleme la picior şi a efectuat doar alergări uşoare. Reghecampf a fost din nou deranjat de comportamentul atacantului, însă a refuzat din nou să discute cu el şi a preferat să-şi descarce nervii pe restul elevilor săi, pe care i-a pus să dea mai multe ture de teren!

Criticile lui Becali l-au „accidentat”

STEAUA. Marţi, Denis Alibec a fost criticat dur de către Gigi Becali pentru comportamentul avut la Cluj. A doua zi după, la antrenament, atacantul a venit „accidentat”, iar staff-ul medical a fost cel care i-a comunicat lui Reghecampf că acesta nu a acuzat niciun fel de dureri după meciul cu CFR. A „simţit” ceva, se pare, doar după ce a auzit criticile lui Becali, iar el, supărăcios din fire, a refuzat să se mai pregătească alături de restul echipei.

„Nu am vorbit și nici nu o să vorbesc cu el. O să-l urmăresc săptămâna asta” (Laurenţiu Reghecampf)

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu