ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

STEAUA. Încredere, înainte de startul sezonului: „Avem un atac stelar!”

STEAUA. Florin Tănase şi-a propous ca în acest sezon să marcheze mai multe goluri decât a făcut-o în stagiunea precedentă. Jucătorul venit de la Viitorul Constanţa crede că lotul vicecampioanei este unul bun, dar mai rămâne să se închege şi relaţiile de joc între jucători.

Cele mai citite

„Avem un lot foarte bun, putem să aliniem două echipe. Dar mai puțin fundaș central, cred că trebuie să mai aducem unul.  

Avem un atac foarte bun, stelar! Mai rămâne de văzut cum ne vom înțelege în teren. Așa, după mine, avem un atac foarte bun. Mi-am propus să marchez cel puțin la fel de multe goluri câte am reușit la Viitorul în sezonul în care m-am transferat.

Nu rata

Ușor, ușor, cred că lumea va veni la stadion dacă vom avea rezultate pozitive. Și pe finalul sezonului trecut au început să vină. A fost multă lume la meciurile cu Viitorul și Craiova, sperăm să se întoarcă alături de noi și să ne susțină. Sigur, lumea care vine la stadion vrea să vadă spectacol, goluri. Dacă joci închis și dai doar un gol nu e deloc plăcut”, a spus Florin Tănase.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu