ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

Gebhart la Steaua! L-au CONVINS şi au petrecut! A făcut vizita medicală

UPDATE Ora 13:40 / Gebhart se află acum la aeroportul Otopeni unde va pleca spre Germania.

Cele mai citite

„Timo merge să îşi rezolve problemele cu nemţii pentru a semna apoi contractul. Jucătorul e convins că nu vor fi probleme, cei de la Nurnberg nu se opun rezilierii. Sînt doar mici detalii de pus la punct, apoi va semna cu Steaua şi se va alătura lotului lui Reghe în Antalya”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO apropiate clubului. 

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!

UPDATE / Timo Gebhart a venit vineri seară în România pentru a-şi negocia contractul cu „roş-albaştrii” la reşedinţa lui Gigi Becali. Acesta a efectuat în cursul nopții vizita medicală la o clinică particulară, iar apoi a petrecut cîteva ore cu Ciprian Marica într-un club din Bucureşti.

Gebhart va semna un contract cu Steaua pe o perioadă de şase luni, existînd şi posibilitatea de a mai rămîne apoi încă doi ani, în cazul în care acesta confirmă.

STEAUA. Venirea lui Laurenţiu Reghecamp la campioana Ligii 1 a detonat o campanie de achiziţii fără precedent în fotbalul românesc. Cele 9 achiziţii ale Stelei, în frunte cu venirea lui Ciprian Marica, nu au consemnat şi finalul transferurilor pentru Gigi Becali.

––––––––––––––

STEAUA. Iar dacă Alexandru Maxim i-a refuzat în trecut pe stelişti, oficialii roş-albaştri încearcă să îl transfere pe un fost coleg şi amic de-al românului. Timo Gebhart, mijlocaş de 26 de ani, este văzut ca fiind înlocuitorul perfect pentru Constantin Budescu, care nu doreşte să ajungă la Steaua. Alexandru Maxim a discutat despre fostul jucător al lui VfB Stuttgart, 1860 Munchen şi Nurenberg.

„A fost un mare talent, dar a avut ceva probleme care l-au ținut departe de gazon. A avut o accidentare serioasă și a stat mult fără să joace. Talent are, dar depinde doar de el cum o să se integreze. Dacă o să ajungă la Steaua, cred că o să ajungă repede la parametrii optimi din punct de vedere fizic, dar totul depinde doar de el”, a declarat Maxim.

Gigi Becali a declarat că a ajuns la o înţelegere cu jucătorul Timo Gebhart, germanul urmînd să evolueze pentru următoarele şase luni în Liga 1.

”Am terminat negocierile! 95 la sută e la Steaua! Îl știau Reghecampf și Anamaria. Așa am ajuns la el. Ana mi-a zis acum trei zile că o să-mi facă o surpriză. Astăzi m-a sunat și mi-a zis surpriza. Reghe a zis că-l vrea, au negoiciat. Eu am zis că îl iau pe șase luni. 

Vine liber și semnez două contracte cu el. Prima dată pe șase luni, apoi pe doi ani! Eu nu risc cu el. De aia semnez șase luni prima dată. Dacă e bun, continuă, dacă nu, la revedere.

Nu știu ce face acum, să se ocupe oamenii de la club. Eu am spus doar da, ne-am înțeles, detalii nu știu.

El a spus că vine în orice condiții. A spus că vrea să demonstreze, abia apoi vorbim de bani. El o să ia primă de Liga Campionilor în funcție de ce facem. Dacă joacă 100%, ia 200.000 de euro! Dar el trebuie să joace cel puțin 50 la sută din meciuri”, a dezvăluit Gigi Becali.

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu