ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

STEAUA. Mesajul Astrei către Gigi în cazul mutării lui Silviu Lung!

lungjr

STEAUA. Petre Buduru a mărturisit pentru FANATIK.RO că apreciază faptul că Gigi Becali a început să discute la televizior despre jucătorii Astrei, deoarece oricum are deja destui fotbaliști la echipa sa care au jucat la fosta campioană a României.

Cele mai citite

STEAUA. Gigi Becali știe tot ce se întâmplă pe piața transferurilor în Liga 1 și a dat asigurări că Silviu Lung jr nu va ajunge de la Astra la CFR Cluj.”Care Silviu Lung junior la CFR? Eu știu că l-a luat Şumudică! Aşa ştiu eu! Aşa e, vă spun sigur! E adevărat că CFR Cluj a făcut un transfer foarte bun că l-a adus pe Dan Petrescu, dar ei se vor bate pentru locul 2. Noi suntem la mare distanţă!„, a declarat Gigi Becali.

„Suntem în negocieri cu CFR Cluj”

STEAUA. Președintele Consililului de Administrație al Astrei, Petre Buduru nu este surprins că Gigi Becali vorbește despre jucătorii care au fost sau sunt la Astra, însă a mărturisit pentru FANATIK.RO că uneori patronul lui FCSB nu are dreptate.

Am văzut și noi că lui Gigi Becali îi tot place să vorbească despre fotbaliștii Astrei. Acum chiar îl înțeleg. Are foarte mulți jucători de la noi la Steaua și îi este drag și lui să discute despre niște fotbaliști care au fost campionii României. Poate așa o să câștige și el campionatul cu Steaua că tot se chinuie de doi ani. Însă pe asta cu Silviu Lung în Turcia habar nu am de unde a mai aflat-o?

Dacă a discutat cu Șumi e treaba lui, dar nouă nu ne-a venit de la Kayserispor nici o ofertă oficială pe adresa clubului nostru. Noi suntem la această oră în negocieri avansate cu CFR Cluj. Însă Lung jr mai are contract cu Astra un an”,a  spus Buduru.

Nu rata

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu