ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

STEAUA. Povestea răsfăţatului Alibec. Crescut doar de mamă

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-ASA TARGU MURES, LIGA 1 ORANGE   (4.03.2017)

Denis Alibec a fost schimbat de Laurenţiu Reghecampf după doar 61 de minute din meciul disputat contra celor de la CFR Cluj, scor 0-0.

Cele mai citite

Decizia lui Laurenţiu Reghecampf nu a fost primită bine de Denis Alibec, iar atacantul a lovit cu piciorul mai multe sticle de apă şi a mers către vestiare.

Deşi este cunoscut pentru ieşirile nervoase pe care le are în timpul meciurilor, foarte puţine persoane ştiu povestea de viaţă a lui Denis Alibec.

Părăsit de tată la 6 ani

Denis Alibec s-a născut în Mangalia, iar copilăria lui nu a fost una foarte uşoară. Părinţii atacantului s-au despărţit când atacantul Stelei avea 6 ani. „Gevrim s-a despărţit de doamna Emilia când Denis avea cam 6 ani. E o femeie deosebită, care a ştiut să-l aibă în grijă şi uitaţi ce bine a crescut copilul. De tatăl lui nu mai ştiu prea multe. Am auzit că lucrează acum în Anglia”, a spus Stelică Dămăşaru, fostul antrenor al lui Gevrim Alibec, conform gsp.

Şi-a pierdut sora

Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, a mai avut o fetiţă înainte să se nască actualul căpitan al Stelei, dar sora acestua a decedat la scurt timp de la naştere.

„Înainte să se nască Denis ei au mai avut o fetiţă, care din păcate s-a stins.”

Nu rata

2.500.000 euro este cota lui Alibec, conform transfermarkt

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu