ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

STEAUA. Gigi Becali dă o avere ca să-şi ţină „RENEGAŢII” pe tuşă!

STEAUA. Jucătorii care n-au fost luaţi în cantonamentul din Turcia au dificultăţi în a se antrena. Bojan Golubovic, Adnan Aganovic, Bogdan Mitrea, Dan Popescu, Rareş Enceanu, Sebastian Chitoşcă şi Robert Vîlceanu au fost lăsaţi să se pregătească individual, însă condiţiile meteo nefavorabile nu le oferă nicio oportunitate. Pe lîngă asta, cei 7 jucători îl determină pe Gigi să scoată serios bani din buzunar.

Cele mai citite

STEAUA. Pentru că Laurenţiu Reghecampf nu le-a trimis acestora programul de pregătire, jucătorii au mers la baza de la Berceni. Ajunşi acolo au constatat cu stupoare că zăpada nu a fost curăţată şi nu aveau cum să ajungă la terenurile de antrenament, anunţă Gazeta Sporturilor.

STEAUA. Pentru cei 7 stelişti pe care Reghe i-a lăsat acasă, Becali scoate din buzunar o sumă uriaşă. Salariile acestora se ridică la 40.000 de euro lunar.

Nu rata

STEAUA. Jucătorii intraţi în dizgraţia lui Gigi Becali au avut mereu parte de un tratatment sever. Anul trecut, în aceeaşi situaţie s-au aflat Gregory Tade, Jean-Sony Alcenat, Guilherme Sitya, Nicandro Breeveld şi Aymen Tahar, care au fost trimişi să se antreneze alături de elevii liceului Mircea Eliade.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu