Fotbal intern

STEAUA. Scandal în vestiar! S-a răzbunat şi s-a cuplat cu un coleg!

STEAUA. După ce Gabi Enache a înşelat-o cu Lena, soţia sa nu i-a rămas datoare. Şi s-a cuplat cu un... coechipier! Mădălina şi Gabi Enache şi-au unit destinele la Deva, în luna mai a...
28.04.2017 | 00:06

STEAUA. După ce Gabi Enache a înşelat-o cu Lena, soţia sa nu i-a rămas datoare. Şi s-a cuplat cu un… coechipier! Mădălina şi Gabi Enache şi-au unit destinele la Deva, în luna mai a anului 2014, după doi ani de iubire neostoită. Naşi le-au fost Nicoleta şi Ioan Niculae (patronul formaţiei Astra şi patronul lui Enache care, la vremea aceea, juca la Giurgiu) şi păreau cuplul cel mai fericit din lume… Numai că aparenţele înşeală şi dragostea lor nu a durat foarte mult. După doar un an şi jumătate de la nuntă au apărut primele certuri, iar la începutul anului 2016 au decis să se despartă.

STEAUA. Jucătorul Stelei, cum se numea, încă, echipa „roş-albastră” pe atunci, şi-a găsit liniştea în îmbrăţişările pătimaşe ale Lenei Rohozneanu, care era şi ea căsătorită, dar asta n-a împiedicat-o să accepte „statutul” de amantă timp de câteva luni. Lucrurile au devenit din ce în ce mai serioase, iar Lena, devenită deja fosta soţie a handbalistului Dan Rohozneanu după 13 ani de relaţie, şi Gabi Enache, în plin proces de divorţ, au decis să se mute împreună şi să-şi trăiască iubirea în văzul întregii lumi.

ADVERTISEMENT

Mădălina l-a „tradus” tot cu un fotbalist, tot de la FCSB…

STEAUA. După ce a fost trădată de Gabi, Mădălina şi-a lins, la figurat bineînţeles, rănile, sufleteşti bineînţeles, şi s-a hotărât să-şi trăiască viaţa aşa cum poate mai bine după trădarea cea mare a soţului. Aşa că a profitat de prietenia pe care o are cu un alt fotbalist din lotul FCSB-ului ca să se răzbune pe bărbatul care a făcut-o să sufere atât de tare. Trebuie spus că Mădălina avea şi are o relaţie foarte bună cu Ioana Tudorie şi soţul acesteia, Alexandru Tudorie, iar cei doi i-au facilitat o întâlnire cu Mihai Bălaşa, jucător transferat de Gigi Becali de la AS Roma în pauza competiţională din iarnă. Astfel că Mădălina şi Mihai s-au văzut, s-au plăcut şi au profitat apoi de fiecare moment pentru a se reîntâlni, în încercarea de a-şi construi o relaţie cât mai profundă. Numai că Mădă, încă soţia lui Gabi Enache în acte, ar fi „uitat” să-i povestească noului său iubit „amănuntul” că încă nu este divorţată şi are o fetiţă cu fundaşul dreapta al echipei celor doi coechipieri…

STEAUA. Relaţie tensionată între Bălaşa şi Enache

Legătura dintre Mădălina (încă) Enache şi Mihai Bălaşa a ajuns, nici nu se putea altfel, nu-i aşa?, nu numai la urechile coechipierilor de la Steaua, dar şi la cele ale staff-ului tehnic. Aşa că, nici nu se putea altfel, nu-i aşa?, între Gabi Enache şi colegul său din apărarea vicecampioanei au apărut momente tensionate, iar cei doi evită acum orice contact direct în afara terenului de fotbal. Conştienţi de situaţia în care se află Enache şi de penibilul în care a picat, oamenii din staff-ul Stelei au intervenit pentru a linişti apele şi i-au reproşat lui Mihai Bălaşa legătura pe care o are cu Mădălina (încă) Enache.

ADVERTISEMENT

Gabi şi Lena fac nuntă în august

STEAUA. După ce a pus la punct divorţul de Mădălina, Gabi Enache a decis să se mute alături de Lena, femeia pe care a cunoscut-o pe un site de socializare şi care are o fetiţă de 9 ani din căsătoria cu Dan Rohozneanu, ceea ce nu l-a deranjat pe fotbalist, şi el fiind tată de fată din mariajul cu Mădălina. Lena îl face fericit şi cei doi îndrăgostiţi şi-au făcut chiar şi planuri de nuntă. Bruneta devoratoare de fotbalişti (a mai avut relaţii tumultoase cu Pablo Brandan, Stefan Nikolic şi Giani Kiriţă) este gravidă, iar cei doi au decis că ziua de 5 august este cea mai potrivită pentru a spune un „DA” hotărât în faţa altarului, Lena nefiind deloc deranjată de ideea că în august va avea o burtică de toată frumuseţea…

CV Gabi Enache

S-a născut pe 18 august 1990, la Mioveni. A început fotbalul la 7 ani, la LPS Piteşti. Şi-a făcut junioratul la CS Mioveni, unde a debutat la echipa mare în 2008. A jucat 102 meciuri, în care a înscris 12 goluri la echipa argeşeană înainte să fie transferat la Astra Giurgiu, în 2012, pentru care a jucat 103 meciuri şi a marcat 10 goluri. Din februarie 2016, a jucat 37 de meciuri pentru Steaua/FCSB şi a reuşit să înscrie de 4 ori. A debutat la echipa naţională pe 7 septembrie 2014 într-un meci cu Grecia, contând pentru calificările la Euro 2016, înlocuindu-l pe Alexandru Maxim. A jucat de 4 ori „sub tricolor” fără să marcheze vreun gol.

ADVERTISEMENT

CV Mihai Bălaşa

S-a născut pe 14 ianuarie 1995, la Târgovişte. În 2011, a intrat la Academia Hagi. A debutat pentru Viitorul într-un meci de Liga 1 cu Gaz Metan Mediaş, pe 20 august 2012. În august 2014, este transferat de AS Roma, care îl împrumută în primele două sezoane la Crotone (53 de meciuri, 2 goluri) şi apoi la Trapani (8 meciuri, 0 goluri), în Serie B. Pe 24 ianuarie 2017, a semnat un contract pe 5 ani cu Steaua, care a plătit Romei 500.000 de euro, plus un procent de 15% dintr-un viitor transfer.

„Nu mai discut despre penibilităţile astea. Sunt oripilat de ceea ce am văzut şi sunt scârbit. Am o relaţie minunată, care îmi dă liniştea să mă concentrez doar pe carieră” (Gabi Enache)

ADVERTISEMENT

12.000 de euro este salariul lunar al lui Gabi Enache

10.000 de euro este salariul lunar al lui Mihai Bălaşa