ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

STEAUA lui Gigi, RETROGRADATĂ? Scandalul mărcii SE MUTĂ la TAS!

Florin Talpan, juristul CSA Steaua care a cîștigat procesul cu echipa de fotbal deținută de Gigi Becali, a lăsat de înțeles că oficialii MApN urmează să acționeze FCSB în instanță la TAS și o să ceară retrogradarea echipei.

Cele mai citite

Situația este posibilă pe baza decizie oferite de Înalta Curte de Casație și Justiție, care a stabilit că Gigi Becali a oferit ilegal marca Steaua în perioada 2004-2014, numele aparținînd CSA Steaua.

„Federația Română de Fotbal nu a răspuns unei solicitări nici pînă în momentul de față. Au încercat să dea un răspuns, dar nu am cuvinte să îl reproduc. Nu au înțeles ce scrie în hotărîrea Înalte Curți de Casație și Justiție. Ținînd cont că nu mai este Steaua, trebuia să se aplică măsurile adecvate. Legile trebuie respectate, noi o să ne cerem drepturile în toate instanțele. Vom face o cerere și către UEFA, FCSB a participat în competiții cu această emblemă. Tot ce s-a întîmplat a fost făcut cu rea credință. Dialogul cu FCSB este deschis, dar pentru acest lucru trebuie să își schimbe denumirea la Registrul Comerțului”, a declarat Talpan.

Juristul CSA Steaua a dezvăluit că după primul pas, stabilirea mărci la 57 milioane euro, oficialii Armatei urmează să ceară prejudiciu oficialilor FCSB pentru folosirea emblemei în cei 10 ani pe care i-au disputat în instanțele de judecată.

Nu rata

„17.416 medalii și cupe cîștigate de sportivii clubului Steaua București. În evaluare a ținut cont și de performanțele echipei de fotbal pînă în 2004. Evaluatorul nu a ținut cont de numărul suporterilor, ci doar pe baza activității CS Steaua București. Evaluarea nu se rezumă la o siglă, ci se face pe baza notorietății pe care clubul o are în lume. O să urmeze să se stabilească prejudiciul adus în perioada 2004-2014 pentru folosirea neautorizată și taxa de licență pentru activitatea fotbalistică. O să cer să ne despăgubească și în 2015 că au folosit marca Steaua și atunci”

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu