Fotbal intern

Şedinţă cu Lăcătuş. Cu câţi bani contribuie ultraşii de la Peluza Sud!

STEAUA. Şefii brigăzilor de la Peluza Sud Steaua s-a întâlnit în zilele trecute cu cei de la CSA Steaua şi au stabilit în ce mod suporterii vor ajuta noul proiect condus de Marius Lăcătuş....
26.06.2017 | 00:07
Sedinta cu Lacatus Cu cati bani contribuie ultrasii de la Peluza Sud

STEAUA. Şefii brigăzilor de la Peluza Sud Steaua s-a întâlnit în zilele trecute cu cei de la CSA Steaua şi au stabilit în ce mod suporterii vor ajuta noul proiect condus de Marius Lăcătuş.

STEAUA. Chiar dacă nu mai este sigur pe bugetul de 300 de mii de euro aprobat de Ministrul Apărării Naţionale din fostul guvern condus de Sorin Grindeanu, Marius Lăcătuş este gata să demareze noul proiect pentru echipa de fotbal cu orice risc. Însă până atunci “Fiara” şi-a mai asigurat nişte resurse financiare.

Suporterii de la Peluza Sud vor cotiza lunar!

STEAUA.FANATIK.RO a aflat că în zilele trecute şefii brigăzilor din Peluza Sud Steaua de la Vacarm, Glas, Independenţii, Hunters, Era, Shadows, TK. Nord 2, Roosters au avut o întâlnire cu conducătorii de la CSA şi au stabilit că lunar ultraşii vor cotiza 3.000 de lei de brigadă, iar în plus de acest lucru vor mai achiziţiona şi abonamente pentru meciurile echipei CSA Steaua. Partidele se vor disputa în Complexul din Ghencea.

Peluza Nord nu se bagă!

STEAUA. Însă la sedinţa cu şefii de la CSA nu au participar şi suporterii de la Peluza Nord. FANATIK.RO a aflat că suporterii respectivi nu au fost invitaţi, dar oricum nu susţin proiectul lui Lăcătuş şi nici pe cel al lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera speră totuşi că din această vară ultraşii de la Nord vor susţine FCSB.