ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

STEAUA. EXCLUSIV. Budescu şi-a amînat biletul de Qatar! Gigi speră

Constantin Budescu

STEAUA. Constantin Budescu este titlul celei mai noi telenovele din fotbalul românesc, mijlocașul liderului Astra fiind nevoit să se împartă între interesul șeicilor din Qatar și cel al oficialilor steliști.

Cele mai citite

STEAUA. Ultimul episod din transferul-serial are în centrul acțiunii plecarea talentatului mijlocaș în Qatar. Plecare care, cu data bine stabilită și cu bilete de avion luate de oficialii lui Al Ahli Doha, a fost amînată în ultimul moment. „Dacă cineva își închipuie că Becali a cedat lupta pentru achiziționarea lui Budescu, nu îl cunoaște pe patronul Stelei. O să renunțe doar dacă mijlocașul își pune semnătura pe contractul oferit de arabi”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Amînare de o săptămînă

STEAUA. Deși era anunțată pentru data de 28 decembrie, plecarea lui Constantin Budescu a fost amînată pentru data de 3 ianuarie, au dezvăluit apropiații jucătorului pentru FANATIK.RO. Iar acest lucru s-a datorat faptului că jucătorul se află încă în negocieri cu Steaua, chiar dacă în urmă cu cîteva zile transferul la Al Ahli Doha părea perfectat în proporție de 99%.

„Becali încearcă să vină cu soluții atît pentru a satisface pretențiile lui Niculae, cît și pe cele ale jucătorului. Nu știm cifrele, dar faptul că Budescu a amînat plecarea este un semn important că Gigi are pregătite noi oferte”, au precizat și subalternii lui Becali.

Contactat de FANATIK.RO, Marius Șumudică a confirmat faptul că Budescu urmează să plece în Qatar în 2016 dacă planurile șeicilor se concretizează. „Din cîte știu, Budescu pleacă în Qatar, dar pe 3 ianuarie. Bănuiesc că, acum, cele două cluburi s-au înțeles, dar nu am multe detalii”, a declarat tehnicianul liderului.

Budescu confirmă negocierile

STEAUA. Tratativele intense dintre Budescu și campioana Ligii 1 au fost confirmate de jucătorul în cauză, care a precizat că a fost sunat de Gigi Becali, lăsînd să se înțeleagă și faptul că negocierile dintre jucător și omul de afaceri au decurs pozitiv pentru ambele părți.

„Am discutat cu Gigi Becali. M-a sunat şi mi-a spus că o să ia legătura cu cei din club. Dacă ei sînt de acord, o să vorbească şi cu mine, să ne înţelegem”, a fost reacția scurtă, dar lămuritoare, a lui Budescu.

Nu rata

12 goluri și 10 pase de gol a reușit Budescu pentru Astra în acest sezon

„I-am transmis lui Niculae că eu, față de arabi, îi dau toți banii pe loc pentru transferul lui Budescu” (Gigi Becali, patron Steaua)

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu