ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / EXCLUSIV

STEAUA. Transferat fără să știe: „Vreau să vorbesc cu Dică și MM”

Capture

STEAUA. Atacantul roș-albaștrilor, Cătălin Ștefănescu a aflat de la FANATIK,RO că Gigi Becali a spus că Meme Stoica a discutat cu Zoli Iașko un schimb de jucători între Steaua-Viitorul în care îl include și pe fostul fotbalistul împrumutat la Poli Iași.

Cele mai citite

STEAUA. Cătălin Ștefănescu este unul dintre fotbaliștii Stelei împrumutați care au confirmat în campionatul trecut. Dar chiar dacă a marcat cinci goluri pentru Poli Iași jucătorul în vârstă de 22 de ani are șanse mici să fie păstrat de Nicolae Dică și pentru sezonul următor. Gigi Becali a spus că Meme Stoica deja i-a găsit o altă echipă acestuia după ce a discutat cu Zoli Iașko un împrumut între Steaua-Viitorul în care îl include și pe atacantul împrumutat la Iași.

„Nu m-a căutat nimeni de la Steaua”

STEAUA. Contactat de către FANATIK.RO, Cătălin Ștefănescu a vorbit despre situația sa. „Luni în jurul prânzului mi-am reziliat contractul cu cei de la Iași. Eu mai eram fotbalistul lor până pe data de 30 iunie, dar am decis să terminăm colaborarea acum. Mai am de încasat de la conducătorii acestei echipe trei salarii restante și trebuie să îmi recuperez banii și pentru șase chirii plătite de mine în orașul Iași. Începând cu 1 Iulie eu o să redevin fotbalistul Stelei. Însă nu știu dacă voi rămâne la acest club deși mai am contract cu Steaua încă trei ani. Nimeni de la Steaua nu m-a căutat să vorbească ceva cu mine despre viitorul meu.

Nu rata

Chiar vreau să vorbesc cu domnii Mihai Stoica și Nicolae Dică. Aud acum de la tine că Gigi Becali a vorbit despre un schimb în care eu sunt inclus la Viitorul. Cu mine nu a discutat nimeni despre ce voi face eu. Însă este clar că eu îmi doresc să joc. Mi-a prins bine experiența de la Iași, dar după câte observ cei de la Steaua se pare că nu au nevoie de mine. Dacă aveau nevoie de mine eu cred că mă căuta cineva din conducere sau din staff-ul tehnic până acum. Însă vreau să îmi rezolv cât mai repede situația. Deja sunt în vacanță de 12 zile și chiar nu mai am chef să mai pierd timpul aiurea. Nu vreau să pierd toată pregătirea de vară”, a spus Ștefănescu.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu