ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

STEAUA. Atacantul spaniol DORIT de Gigi a vorbit despre TRANSFER!

STEAUA. Gigi Becali îşi doreşte să îi facă o echipă de lux lui Laurenţiu Reghecampf şi a anunţat că o să transfere cei mai buni jucători din Liga 1.

Cele mai citite

STEAUA. Pe lista lui Gigi Becali se află şi Cristian Lopez, atacantul formaţiei CFR Cluj. Spaniolul a marcat 11 goluri în 23 de partie, în actualul sezon, iar clujenii s-au arătat dispuşi să negocieze pentru plecarea atacantului.

Steaua nu este singura echipă interesată de serviciile lui Cristian Lopez. Spaniolul a anunţat că are mai multe oferte interesante, dar agentul său se va ocupa de negocieri.

“Acum mă gîndesc doar la CFR. Vreau să mă bucur de vacanţă şi să mă detaşez de fotbal, deci nu mă gîndesc la transferuri. Agentul meu se ocupă de transferuri. Steaua este un club mare. Trebuie doar să priveşti palmaresul să-ţi dei seama de asta. Agentul meu ştie dacă Steaua este interesată sau nu de mine. Eu stau deoparte. Am vorbit cu mulţi oameni, din mai multe ţări, care mi-au făcut oferte, dar le-am dat rapid numărul de telefon al agentului. Sînt liniştit şi nu mă gîndesc foarte mult la aceste lucruri şi vreau doar să revin mai puternic”, a spus Cristian Lopez.

Nu şi-a luat gîndul de la play-off: „Nimic nu e imposibil!”

Deşi are oferte de la mai multe echipe din Europa, Cristian Lopez nu exclude posibilitatea de a continua în Gruia. Atacantul este conştient că lupta pentru locurile de play-off este dură, dar nu şi-a pierdut speranţa. 

“Va fi greu să jucăm în play-off, dar nimic nu e imposibil. Vom lupta pînă la sfârşit, pînă când vom avea şanse. Visul meu este ca toţi cei pe care îi iubesc să fie sănătoşi, iar pe plan fotbalistic să jucăm în play-off şi să cîştigăm Cupa României”, a spus atacantul transferat în vară de la Burgos.

Nu rata

Lopez nu se gîndeşte la titlul de golgheter al Ligii 1 şi susţine că acesta nu este principalul obiectiv. “M-am simţit foarte bine în acest an. Sînt fericit să joc pentru acest club grozav şi în această ligă. Nu am nimic negativ de spus despre campionat. E o ligă competitivă. Am avut tot timpul încredere în mine. E important pentru mine să fiu între cei mai importanţi marcatori din campionat, dar fotbalul este un joc de echipă şi cel mai important lucru este echipa”, este de părere Cristian Lopez.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu