Fotbal intern

STEAUA. A spus “ADIO” burlăciei! S-a însurat cu iubita bătăuşă!

Mare sărbătoare în familia Stelei. Alexandru Tudorie a decis să renunţe la burlăcie şi să spună "da" în faţa ofiţerului de stare civilă....
22.03.2017 | 00:01

Mare sărbătoare în familia Stelei. Alexandru Tudorie a decis să renunţe la burlăcie şi să spună “da” în faţa ofiţerului de stare civilă.

Atacantul formaţiei FC Steaua Bucureşti a profitat din plin de faptul că echipa naţională a României va juca împotriva Danemarcei, duminică, de la ora 21:45, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, dar şi de faptul că “roş-albaştrii” au primit liber din partea lui Laurenţiu Reghecampf şi a plănuit marele eveniment.

S-a însurat cu iubita bătăuşă

Cea care a reuşit să-l facă pe atacantul în vârstă de 21 de ani să renunţe la statutul de burlac şi să se facă “băiat de casă” se numeşte Ioana şi nu este străină de lumea showbizz-ului. Cei doi şi-au unit destinele în Bucureşti, iar apoi au sărbătorit la un cunoscut restaurant din zona de nord a Capitalei.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Ioana, soţia lui Alexandru Tudorie, a devenit cunoscută în momentul în care şi-a început relaţia cu atacantul Stelei. Aceasta nu a făcut faţă geloziei şi a sărit să o bată pe fosta iubită a fotbalistului în vârstă de 21 de ani, iar Tudorie a fost prins în altercaţia celor două.

Amendat şi exclus din lot

Incidentul care a avut loc la sfârşitul lunii octombrie a anului 2015 a ajuns şi la urechile lui Gigi Becali, finanţatorul celor de la FC Steaua Bucureşti, cel care a decis să-l excludă şi să-l amendeze pe atacant.

“Am discutat cu Alex vizavi de acest incident. Având în vedere faptul că declaraţiile celor doi sunt total contradictorii, ne rezervăm, pentru moment, dreptul de a lua în considerare doar varianta jucătorului. Clubul nostru va demara o anchetă în acest sens şi avem încredere în faptul că adevărul va ieşi la lumină. Pentru moment, putem spune doar că Tudorie va fi tras la răspundere pentru faptul că se află în oraş la o oră foarte avansată, în conformitate cu Regulamentul Intern al clubului”, spunea Valeriu Argăseală, preşedinte FC Steaua Bucureşti.

200.000 de euro este cota lui Tudorie, conform transfermarkt