ULTIMA ORĂ

Cum a devenit o studentă de NOTA 10, cu un job bine plătit, vedetă în filme pentru ADULŢI! „A fost VISUL meu să O FAC, de cînd eram adolescentă!” Galerie FOTO

Este absolventa unei facultăți de prestigiu în comunicare și deținătoarea unui MBA în marketing digital. Cu toate acestea, marea ei dorință era să devină actriță de filme pentru adulţi.                  

Cele mai citite

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!

Alix Lynx, în vârstă de 26 de ani, este acum una dintre cele mai apreciate actrițe din industria filmelor pentru adulți, scrie antena3.ro.

Tânăra a intrat în industria filmelor pentru adulți după ce a lucrat la un videochat, unde câștiga 400 de dolari pe oră. Alix a fost remarcată de o agenție de filme pentru adulți, reușind să obțină astfel roluri în astfel de pelicule.

Nu rata

„Am vrut să fac filme pentru adulţi de când eram adolescentă. Unii dintre prietenii mei știau asta. Când am găsit un teanc de reviste Playboy, la un prieten, în adolescență, am zis: “Dumnezeule, aceste fete sunt frumoase. Vreau să fiu ca ele și să fac astfel de filme”, a declarat ea pentru Cosmopolitan, continuând: „Acum am cariera la care am visat mereu”.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu