ULTIMA ORĂ

Superbet pune un pariu de suflet pe viitorul baschetului

Superbet se implică într-un proiect de suflet pentru comunitatea locală din Sibiu, reabilitarea terenului de baschet din Parcul Tineretului. Un teren pe care jucători de toate vârstele se vor putea înfrunta sub panou în dispute spectaculoase și imprevizibile. Meciuri care vor motiva viitorii campioni. Meciuri care se vor transforma în amintiri.

Cele mai citite

E greu de crezut că fanii baschetului se vor putea abține de la un meci 3 la 3, sau de la o întrecere de aruncări libere, și de ce nu, chiar de la dueluri unu la unu atunci când vor fi în apropierea acestui teren.
”Am vrut să dăm înapoi ceva comunității care ne sprijină. Ne vom gândi serios ca acest demers să fie doar un punct de plecare într-un proiect mai amplu, dar ceea ce vă putem spune momentan este că terenul de la parcul Tineretului va fi transformat îmediat ce vremea o va permite.” a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

În acest proiect, Superbet – sponsorul principal pentru Final 8-ul Cupei României și All Star Game-ul 2017 – face echipă cu organizatorii de la BC CSU Sibiu, partenerii de la Andu și Federația Română de Baschet.
E o idee minunată. Ne-am dori cât mai multe astfel de idei”, a spus Horia Păun președintele FRB.

Toate veniturile din vânzarea obiectelor promoționale, precum și ale replicilor tricourilor vedetelor din Superbet Final 8 și Superbet All Star Game vor fi investite în reabilitarea terenului din Parcul Tineretului. Produsele pot fi achiziționate din fan-shop-ul evenimentului și online de pe http://andusports.com/

Vă invităm să fiți și voi parte din acest proiect. Cumpărați produsele promoționale și pregătiți-vă să marcați și voi câteva puncte la coșurile terenului din Parcul Tineretului, atunci când veți trece prin frumosul oraș transilvănean.
Cu sprijinul Primăriei Sibiu, se vor efectua lucrările de renovare. Un sprijin necesar pentru care mulțumim oficialităților locale.

„Superbet e o companie atașată de acest frumos sport, o companie care știe ce înseamnă să crești și să stabilești an de an noi limite de performanță. Suntem pentru al 5-lea an la rând sponsorul principal pentru turneul final al Cupei României și am ajutat competiția să se extindă în premieră într-un Final 8, acum, în 2017, un an istoric pentru baschetul românesc. Pariem că terenul din Parcul Tineretului va fi un loc în care se va respira baschet.” Marin Mandusic, Superbet.

Meciurile Superbet Final 8 și All Star Game-ul 2017 se dispută în Sala Transilvania din Sibiu, între 14 -18 Februarie 2017. Vedetele baschetului masculin românesc, stranierii din Liga Națională precum și Vulturii care vor evolua în Septembrie la Eurobasket 2017 promit spectacol total! Puteți profita de cotele oferite de Superbet și puteți paria pe meciurile în care se acordă primul torfeu din baschetul masculin românesc în 2017 aici https://www.superbet.ro/pariuri-sportive/campionat/8127

Nu rata

Capture

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu