ULTIMA ORĂ

Superpariu pentru viitorul ciclismului românesc

Superbet devine sponsor pentru Dinamo BikeXpert Racing Team. Superbet și Dinamo BikeXpert Racing Team au pornit într-o Supercursă. Cel mai cunoscut nume din domeniul betting & gaming în România, devine sponsorul celei mai titrate echipe din ciclismul autohton. Obiectivul major este unul care poate deveni legendar: medalie olimpică la Olimpiada de vară de la Tokyo din 2020!

Cele mai citite

În același timp, prin parteneriatul cu Dinamo BikeXpert Racing Team, Superbet dorește să contribuie și la promovarea ciclismului în România. Chiar dacă beneficiile de imagine ale acestui parteneriat sunt inferioare celor aduse de sporturile de mare audiență, Superbet consideră că prin susținerea unui sport precum ciclismul, dă ceva înapoi societății.

Ciclismul e o modalitate ecologică de deplasare și un mijloc foarte sănătos de petrecere a timpului liber. Inițiativa este parte din strategia CSR a companiei.

La câteva zile de la semnarea noului parteneriat, primele performanțe au apărut. Pe plan național, Ede Molnar a adus clubului alb-roșu primul titlu de campion din 2017, iar pe plan internațional, Vlad Dascălu a reușit un onorant loc 6 în prestigioasa cursă de mountain-bike La Rioja.

Mult succes echipei Dinamo BikeXpert Racing în competițiile interne și internaționale din 2017!

Nu rata

Pe website-ul www.superbet.ro și în fiecare dintre cele aproape 600 de agenții din toată țara, Superbet oferă tuturor fanilor posibilitatea de a-și transforma în câștig pasiunea pentru sport. Superbet oferă cele mai mari cote în cele mai importante competiții din sporturile preferate ale românilor.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu