Fotbal intern

VIDEO. Spectacol în “Ştefan Cel Mare”. Fanii rapidişti şi dinamovişti au făcut show

UPDATE 15.10/ Partida dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, scor 9-9. Dănuţ Lupu a început partida în tricoul lui Dinamo, însă, pentru cîteva minute, a evoluat şi pentru...
30.07.2016 | 15:10
VIDEO Spectacol in Stefan Cel Mare Fanii rapidisti si dinamovisti au facut show

UPDATE 15.10/ Partida dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, scor 9-9. Dănuţ Lupu a început partida în tricoul lui Dinamo, însă, pentru cîteva minute, a evoluat şi pentru alb-vişinii. Fanii din Grant au apreciat gestul şi au strigat numele fostului mijlocaş minute în sir. (VEZI VIDEO AICI DE LA MECI)

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 14.40/ Suporterii lui Dinamo au afişat un banner în care critică ceea ce se întîmplă în fotbalul românesc, mai ales după excluderea Rapidului din Liga 1.

Pe mesaj scria: “Împreună formăm un scut împotriva unui sistem corupt”

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––UPDATE 14.10/ Suporterii celor două echipe au aprins torţe şi au aruncat mai multe petarde în sală. Din nou, Steaua, FRF şi LPF au fost înjurate de fani.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 14.00/ Fanii rapidişti şi dinamovişti strigă, împreună, trivialităţi la adresa Stelei, FRF si LPF.  Atmosfera a fost senzaţională, iar cele două galerii au demonstrat, în ciuda rivalităţii, că pot fi unite. La final, suporterii lui Dinamo au scandat împreună cu giuleştenii “Rapid nu moare!”.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 12.00/ Aproximativ 300 de suporteri sînt în faţa stadionului Giuleşti pentru a fi prezenţi la partida amicală dintre Dinamo şi Rapid. Însă, la sala sînt aşteptaţi 1.000 de rapidişti.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 14.30 / Suporterii Rapidului sînt decişi să demonstreze că nimeni şi nimic nu-i poate opri. Astfel, întreaga suflare alb-vişinie este aşteptată sîmbătă, ora 11, în faţa Stadionului Giuleşti. De acolo, fanii vor pleca pe jos pînă la Sala Dinamo, unde se va disputa o partida între legendele celor doua cluburi. Meciul dintre Dinamo şi Rapid va începe la ora 14.

“În urmă cu 3 ani, Rapid cîştiga în Ştefan cel Mare un baraj ce nu trebuia să aibă loc, însă conducerea fotbalului românesc ne-a retrogradat după vreo două săptămîni. A fost unul dintre cele mai mare abuzuri, însă nimeni nu a plătit. Numai Rapidul.

Acum, FRF & LPF, într-o combinaţie letală, mascată de un ieftin scandal intern, nu au înscris Rapidul în prima ligă, stabilindu-i sentinţa la moarte. La o moarte temporară, fiindcă nu vor scăpa de Rapid niciodată.

Rapidiştii nu se lasă înfrînţi, iar dinamoviştii, poate singurii care au înţeles că în fotbal rivalitatea face spectacolul, ne-au invitat pentru un meci de Old Boys, sîmbătă, ora 14:00, în sala Dinamo. Astfel, de la ora 11:00, rapidiştii sînt aşteptaţi în faţa stadionului Giuleşti, de unde se va pleca, ca pe vremuri, spre Ştefan cel Mare”, scrie pe contul giuleştenilor.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Suporterii echipei din “Ştefan cel Mare” au anunţat că vor organiza un meci amical împotriva celor de la Rapid, în ciuda problemelor financiare pe care le au giuleştenii.

“Din Pasiune pentru Fotbal. Suporterii dinamovişti şi suporterii Rapidişti anunţă că meciul Dinamo-Rapid SE JOACĂ!!! Sînt invitaţi toţi suporterii, foşti şi actuali jucători, să pună umărul la sprijinirea Rapidului, la sprijinirea fenomenului Fotbal!

Sîmbătă, 30 iulie 2016, ora 14:00, Sala Dinamo, meci demonstrativ între foste glorii, Dinamo-Rapid, intrarea liberă.

Aşteptăm peste 2500 de suporteri de toate vîrstele, dinamovişti, rapidişti sau ai altor echipe, pentru a retrăi împreună momente de glorie ale celor 2 cluburi din Bucureşti. Împreună pentru o cauză nobilă!”, scriu cei de la Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook.

La meci sînt aşteptaţi peste 2.500 de fani.