Fanatik Show

Fathi Taher confirmă: “Rapidul e tot al lui Copos!”

Situaţia acţionariatului de la Rapid continuă să fie confuză, chiar dacă mai mulţi oameni de afaceri au fost şi sînt interesaţi să preia clubul din Grant datorită brandului pe care îl are...
17.10.2013 | 10:24
Fathi Taher confirma Rapidul e tot al lui Copos

Situaţia acţionariatului de la Rapid continuă să fie confuză, chiar dacă mai mulţi oameni de afaceri au fost şi sînt interesaţi să preia clubul din Grant datorită brandului pe care îl are clubul înfiinţat la 25 iunie 1923. Se pare că unii investitori, precum Stoica Gruia sau Fathi Taher, evită să cumpere clubul pentru că în spatele lui Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu se află tot George Copos, care ar controla clubul din umbră. Ultima persoană care confirmă această variantă este chiar Fathi Taher, care a pierdut 8 milioane de euro, în 2008, cînd a mai încercat să preia clubul.

Omul de afaceri iordanian a izbucnit după ce Nicolae Cristescu a declarat, la FANATIK SHOW, pe EtnoTV, că între actualii acţionari ai Rapidului şi Fathi Taher sau Stoica Gruia au fost doar tatonări şi că nu se pune problema să cumpere mai mult de 40% din acţiunile clubului. “Nu mai este nimic nou în privinţa cumpărării Rapidului de către mine. Nu am cu cine să negociez. De la cine să cumpăr clubul? Trebuie să văd actele, să văd cine este acţionarul, deşi toţi ştim că, de fapt, tot George Copos este patronul. Eu mai am şi cei 8 milioane de euro de luat, trebuie să mi-i recuperez”, a răbufnit iordanianul.

Noi probleme pentru acţionari: s-au oprit apa şi curentul!

Pînă la restabilizarea situaţiei financiare la gruparea feroviară şi schimbarea acţionariatului, clubul giuleştean trece prin noi probleme, Marian Rada dezvăluind că baza ProRapid a rămas fără o parte a utilităţilor. “Acest Cristescu a spus că el e rapidist. L-am primit în anturajul clubului şi acum a ajuns să fie patron. Dar nu ştiu cît de patron este. Azi s-a oprit curentul la ProRapid, s-au oprit gazele“, a dezvăluit Marian Rada la Sport Total FM.

 

 

Tags: