ULTIMA ORĂ
FOTBAL / STEAUA

Talpan se războieşte cu toată lumea. Dă în judecată şi CNA-ul!

Florin Talpan trece la alt nivel în lupta sa de a demonstra că FCSB nu e Steaua. Juristul Clubului Sportiv al Armatei tocmai a pierdut un proces cu Gigi Becali referitor la dreptul de folosire a mărcii Steaua (VEZI TOATE DETALIILE AICI ) , însă acum acesta anunţă că se va lupta cu oricine mai foloseşte numele „Steaua” la posturile de televiziune! Într-un comunicat postat pe site-ul CSA Steaua, Talpan anunţă că va da în judecată Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru că oamenii care apar la televizor încă mai spun „Steaua” când vine vorba de FCSB!

Cele mai citite

„Clubul Sportiv al Armatei “Steaua București” a luat act de decizia Consiliului Național al Audiovizualului, din data de 10 octombrie 2017, de a nu sancționa anumite posturi de televiziune pentru folosirea incorectă a denumirii “Steaua” sau “Steaua București” în comunicările publice legate de echipa Fotbal Club FCSB din Liga 1. Considerăm că posturile de televiziune vizate nu doar că dezinformează opinia publică, dar ignoră cu bună știință o hotărâre judecătorească, aducând astfel prejudicii mărcii înregistrate deținute de clubul nostru”, este comunicatul celor de la CSA Steaua.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Florin Talpan, atacat din nou de Becali

Comunicatul vine chiar în ziua în care Gigi Becali l-a atacat pe Florin Talpan, pe care l-a făcut „nebun” şi l-a acuzat că din cauza lui stadionul din Ghencea e în paragină (VEZI TOATE DETALIILE AICI). Acum, Talpan e tranşant şi afirmă că CNA trebuie să se pregătească de proces dacă nu va interveni pentru a schimba situaţia, nemulţumit de faptul că FCSB încă e asociată cu Steaua.

Nu rata

„Consecvent obligațiilor legale de a întreprinde toate demersurile pentru protejarea patrimoniului aflat în administrare, CSA “Steaua București” evaluează în prezent modalitățile legale prin care va putea acționa împotriva deciziei CNA de a nu sancționa conduita posturilor de televiziune în cauză”, se arată în comunicatul CSA Steaua.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu