CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING - FCSB 0-0

TEIXEIRA avertizează: „Puteam câştiga. Acasă va fi mult mai greu”

Una dintre marile surprize pregătite de FCSB gazdelor de la Sporting a fost revenirea miraculoasă a portughezului Filipe Teixeira. Acesta a intrat pe teren chiar cu riscum de a i se umfla glezna şi şi-a ajutat echipa să obţină un rezultat pozitiv. În pofida acestui 0-0 dătător de speranţe, Teixeira avertizează că mecioul de pe teren propriu va fi mult mai greu pentru FCSB.

Cele mai citite

”Mă bucur că am putut să revin, să ajut echipa, să facem un rezultat bun. Putea fi mai bine dacă reușeam să marcăm aici, dar asta e. Am avut și familia, părinții au venit la meci și mă bucur că am putut să joc și echipa a făcut un rezultat bun. Pe mine nu mă prea interesează cine e adversar, încerc să-mi fac jocul, să fac un meci bun, să-mi ajut echipa. Chiar puteam să câștigăm aici. Eu cred că o să fie mult mai greu acasă”, a declarat Filipe Teixeira.

Teixeira opinie. „Am forţat, vroiam să ajut echipa şi să mă vadă familia”

Mijlocașul de 36 de ani a povestit cum a decurs recuperarea după accidentarea suferită în meciul cu Astra și susține că el a fost cel care a ales să rişte şi să joace, deşi nu era refăcut sută la sută. ”Chiar după meci mi s-a dat să fac un tratament, am fost mereu cu staff-ul medical, am încercat să revin cât mai repede. Eu am insistat să joc. Sunt din Portugalia, mi-a venit familia și voiam să ajut echipa. Glezna e ok, e umflată, dar e ok”, a dezvăluit Teixeira.

Nu rata

Teixeira consideră că absența lui Pintilii, eliminat în a doua repriză a meciului cu Sporting, va conta, dar e convins că se va găsi cineva să-l înlocuiască pe internaţionalul român. ”Pintilii este ca și un căpitan pentru noi. Sigur că va fi greu fără el acasă, dar sunt alți jucători care pot să facă treabă bună și vom vedea ce va fi la retur”, a mai spus Teixeira. La finalul meciului, portughezul s-a întreținut câteva minute cu antrenorul portughezilor, Jorge Jesus. Cei doi se cunosc de pe vremea când Teixeira era junior la Felgueiras, iar Jesus pregătea echipa mare.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu