ULTIMA ORĂ
FOTBAL / FC UNIVERSITATEA CRAIOVA

Termen decisiv pentru Mititelu în procesul cu Sandu și Dragomir. Se ascultă înregistrările audio și se vizionează FANATIK SHOW!

Dragomir-sandu-mititelu-600x400

UPDATE/  Se vizionează înregistrarea emisiunii FANATIK SHOW cu Horia Ivanovici şi Dumitru Dragomir 

Cele mai citite

UPDATE / Şedinţa de pe 20 iulie 2011 este ascultată. Începe prin mesajul lui Mircea Sandu către participanţi: „Să ştiţi că eu l-am regulat pe Marian Iancu (n.r. preşedintele Timişoarei), nu el pe mine!”

UPDATE / A început procesul. Se ascultă şedinţa din 8 iunie 2011.

Miercuri, 22 martie, la Curtea de Apel, cu începere de la ora 10: 30 se va desfășura termenul de judecată pe care Adrian Mititelu îl așteaptă de mult timp.

Judecătorii vor asculta în cele din urmă înregistrările audio ale sedințelor Comitetului Executiv din 8 iulie respectiv 20 iulie 2011. Interesant este faptul ca la prima instanță, la Tribunalul București, probele respective nu au fost acceptate. În dosar s-a mers doar pe stenogramele ședințelor. Însă la Curtea de Apel lucrurile nu au mai stat în acest fel. Totodată magistrații vor viziona și trei emisiuni sportive care s-au derulat la vremea respectivă. În acestea au apărut Mircea Sandu și Dumitru Dragomir.

Trebuie precizat faptul că Dumitru Dragomir deja s-a plâns la unul dintre termenele trecute că o parte dintre înregistrări începuseră să apară în public, iar lucrul respectiv ii cauzează la imagine.

Nu rata

La acest termen asistența la proces se anunță una record.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu