ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / DINAMO

„Badea să renunţe la stadionul Dinamo! Doar nu moare de foame!”

Tiriac Dinamo. Ce ii cere Tiriac lui Badea

Ion Țiriac a făcut vineri declarații vizavi de situația stadionului din Ștefan cel Mare. Momentan, începerea lucrărilor de reconstrucție la arenă sunt blocate din cauza faptului că Nicolae Badea, cel care deține tribuna oficială și alte dependințe ale stadionului, nu s-a pus de acord cu Ministerul de Interne.

Cele mai citite

Cluburi ca Dinamo sau Steaua nu trebuie să dispară niciodată. Nu ştiu exact situaţia la Dinamo, ştiu doar că e o dispută între privat şi Ministerul de Interne. Nu cred că domnul Nicolae Badea o să moară de foame dacă le dă stadionul celor de la Dinamo. Sunt mai multe variaţii pe tema asta”, a spus Țiriac.

Tiriac Dinamo. „Pot să facă stadionul în altă parte”

Omul de afaceri a enunțat și o altă posibilitate, aceea ca noua arenă a lui Dinamo să fie construită în altă parte, mai ales că terenul din șoseaua Ștefan cel Mare e considerat prea valoros pentru a rămâne stadion. Țiriac ar fi de acord cu aceeastă variantă, însă a spus că vrea ca întâi să se ridice noua arenă.

Nu rata

„S-a spus că terenul ăla e prea preţios şi prea în mijlocul Bucureştiului ca să rămână stadion, mai ales că nu are parcare şi alte treburi. Şi că ar fi mai bine să se mute. Da, dar înainte să se mute să văd făcut stadionul cel nou cu 30-40.000 locuri„, a declarat Țiriac. 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu